FC Sydvest fik 2-2 i det fynske mod Dalum

FC Sydvest fik 2-2 i det fynske mod Dalum

mar. 3, 2019


Idag drog drengene fra FC Sydvest til det fynske da de besøgte Dalum. Det endte med en deling. 2-2.

De første 25 min. kom vi dårligt fra start og efter 8 min. scorede Dalum til 1-0. Efterhånden får vi os spillet ind i kampen. Efter 22 min. kommer den første chance til os. Der kommer yderligere et par store chancer, dog uden scoring.

Der er lidt det samme mønster i starten af anden halvleg. Det starter skidt, men vi arbejder os ind i kampen.

I det 59. min. kommer Oliver Nielsen fint til baglinjen hvor han på fornem vis lægger den bagud til Lasse Clausen der udligner til 1-1.

Herefter kommer et par store chancer til os. Silas Songani spiller Anders Thomsen til en stor chance. Yderligere får Songani selv en chance. Og i det 66. min. kommer så i stedet en scoring fra Dalum til 2-1.

Men vores drenge gav ikke op, og efter en chance i det 70. min scorer Oliver Nielsen direkte på frispark.

Vores assistent træner Peter Randbo Jepsen fortæller at ser man på hele kampen er resultatet i orden.

Share