FC Sydvest fik et enkelt point efter en god præstation

FC Sydvest fik et enkelt point efter en god præstation

jun. 11, 2023


FC Sydvest 05 Tønder var lørdag oppe imod topholdet Herning Fremad, der skulle bruge et point for stadig, selv at kunne afgøre om de skal op i Danmarksserien. Omvendt skulle FCS vinde kampen for stadig at have en teoretisk mulighed.

Og det var fra kampens start de velspillende gæster der styrede løjerne. De trykkede hårdt på fra start og allerede efter 4 minutter gav det gevinst, da en Herning spiller fra tæt hold kunne sende bolden ind ved nærmeste stolpe. Herning fortsatte presset, men efter godt 10 minutter kom FC Sydvest mere med i kampen.faktisk overtog vi spillet og præcis midtvejs i første halvleg, havde Hernings målmand ikke styr på et indlæg og med stor vilje og præcision kunne topscorer Villads Møller sende bolden i nettet til 1-1.

Efterfølgende pressede FCS mere og mere på og efter 40 minutter blev Marius Møller sendt afsted på en friløber. Måske havde han for meget tid til at udtænke et træk, i hvert fald blev han luret af keeperen og således stod der 1-1 ved pausen, et resultat som gæsterne kunne være godt tilfredse med. FC Sydvest 05 Tønder dominerede også 2.halvleg og tilspillede sig en del afslutninger. Rigtig farligt blev det dog aldrig og kampen sluttede 1-1.

Dermed ligger vi nummer 5 og skal i sidste runde vinde i Fredericia og dermed undgå at ryge længere tilbage i tabellen, så vi kan bevare status som Jyllandserie 1 hold.

Share