FC Sydvest håber på genrejsning i Brabrand

FC Sydvest håber på genrejsning i Brabrand

sep. 7, 2019


I dag venter en af de virkelig hårde kampe. Det kan både blive en ny dukkert for vort hårdt plagede hold, der har måttet lægge ryg til nogle ubehagelige nederlag.

Det seneste var i Sydbank Pokalen i tirsdag hvor FCS mødte danmarksserieholdet Otterup. Otterup der er tophold i deres pulje i danmarksserien. På trods af det måtte FCS påtage sig favoritværdigheden som 2. divisionshold. Men desværre gik holdet ned på denne dag og indkasserede et overraskende nederlag på 0-4. Der er faktisk ikke grund til at hænge sig i det nederlag, for spillet fungerede bare ikke.

Når FC Sydvest møder op på Brabrand Idrætsanlæg kl. 14.00 er det med håbet om at genfinde gejsten, glæden, roen og viljen til sejr. Og man være sikker på at trænerne og spillerne har gjort alt hvad de kunne for at det skal lykkes.

Modstanderen, Brabrand er et meget stærkt hold. De er helt klart tophold. Det virker til at være et meget homogent hold. Det ses blandt andet af at der ikke er en decideret målkonge. Målene er fordelt på adskillige spillere. Det vidner om harmoni og alsidighed. Man ikke bar pakke en spiller ind og så er deres målfarlighed væk. Det er også et hold der er vant til at vinde. De var tophold i sidste sæson og gjorde det rigtigt godt der. Og det til trods for at de trods alt var nedrykkere fra 1. division. Det at vende tingene og begynde  at finde vinderkulturen igen er stærkt gået.

En nyhed omkring Brabrand er også deres sponsorsituation. Trods nedrykningen for 2 sæsoner siden, så har storsponsoren, Aura Energi sat deres penge på Brabrand fodbold. Alle fodboldklubber ved at en afklaring af sponsorsituationen giver ro på og udenfor banen. Det gør dem også farlige.

Hvad kommer vi med? Vi kommer med et hold, hvor det mentale skal vendes til at finde vindermentaliteten igen. Det betyder som bekendt ikke at man vinder hver gang, men det betyder at man tror på det hver gang.

Vi tror på vores hold. Det er meget bedre end deres placering. Vi tror på at spillerne rejser sig og spiller en vis del ud af bukserne mod overmagten i Brabrand. Og måske følger der så points med hjem til det sønderjyske.

Kampen kan følges på Ekstrabladets live streaming og på Brabrand Idrætsanlæg kl. 14.00

Share