FC Sydvest mod Dalum: Nu er det alvor

FC Sydvest mod Dalum: Nu er det alvor

jun. 8, 2019


Mandag 2. Pinsedag kl. 14.00 spiller FC Sydvest en af sæsonens vigtigste kampe. Kun 2 points over nedrykningsstregen er det ved at være knald eller fald. Og der er kun 3 kampe at gøre godt med.

 

Modstanderen er Dalum. Assistent træner Peter Randbo Jepsen siger om Dalum: “Det er et godt hold. De spiller pæn fodbold og vil gerne spille bolden frem. Det er et rigtig godt teknisk hold. De har desuden et godt mix af ungdom og erfaring.” Dalum er selv 6 points over nedrykningsstregen og med en sejr er det faktisk sandsynligt at de endegyldigt spiller sig fri af nedrykningsfaren. Men endnu en motivation for Dalum er nok også at de på egen bane tabte tidligere i foråret med 0-3 netop til os i FCS. Peter Randbo Jepsen siger om den kamp: “Det var simpelthen en af sæsonens bedste kampe for os. Det håber vi selvfølgelig gentager sig.”

 

FC Sydvest har haft mange skader og karantæner og det har bidraget til at rytmen på holdet det seneste stykke tid er blevet brudt. Selvom spillerne har slidt og slæbt har det ikke fungeret som de havde håbet. Netop derfor er det ikke nogen nem kamp på mandag. FCS er lige nu et hold der skal finde momentum igen. Kan de det? Ja, det tror vi på. En af holdets allerstørste styrker er at “rykke sammen i bussen,” og derfor er kampen mod Dalum, en kamp hvor fight skal skaffe livsnødvendige points hjem til FC Sydvest.

 

Til kampen på mandag vil Hjem-Is være tilstede og dele gratis is ud. Vi siger tak til dem og håber på et talstærkt publikum der forhåbentligt får en god kamp og så lidt is ovenikøbet. Velkommen til!

Share