FC Sydvest mod Hedensted endte 2-2 efter hæsblæsende afslutning!

FC Sydvest mod Hedensted endte 2-2 efter hæsblæsende afslutning!

okt. 18, 2021


Rammerne var fuldstændig i orden på denne lørdag på Bankparken Tønder i Tønder. Banen stod snorlige, på trods af den megen mængde regn, det havde givet den seneste uge. Langsiden mod nordøst begynder også at tegne sig yderst velkomment, som man kan ane i baggrunden af billedet. Stor cadeau til BankParken og folkene bag.
FC Sydvest var til dagens kamp uden skader og karantæner, og følgende 11 mand startede på banen; Kasper Tiedemann på mål, bagkæden bestående af Morten Snabe, Mathias Therkelsen, Christian Degn og Magnus Nicolajsen.
På 5-mands midtbanen startede Morten Beck, Rasmus Høeg, Mathias Andersen, Kasper Sørensen og Emil Sand. Helt på top startende med Kasper Nissen.
På bænken var: Emil Schmidt, Magnus Schmøkel, Marius Møller, Villads Møller, Lukas Poulsen, Kasper Vejrup og Mahir Dzankovic.
De første 15-20 minutter af kampen stod der FC Sydvest på alle chancer. Hedensted havde bolden meget i bagkæden og på midtbanen, uden dog at nærme sig Tiedes mål for alvor.
Efter 7 minutter kom kampens største chance indtil videre, da et godt slået hjørnespark til bagerste stolpe, blev headet snært forbi af en fuldstændig udækket Mathias Therkelsen.
I det 14. minut kom forløsningen for en stund, da et udemærket pres fra Kasper Sørensen ender i fejlaflevering fra Hedensteds side. Kasper opfanger selv bolden og aflevere med det samme i feltet, hvor Kasper Nissen står helt umarkeret. En helkikser fra Nissen ender dog ved Morten Beck på bagerste stolpe, som let kan sætte indersiden på. 1-0 til FC Sydvest.
De efterfølgende minutter er der optræk til enkelte gode muligheder, men det løber ud i sandet.
Efter 23 minutter hvor Sydvest spillerne er faldet længere tilbage på banen, får Hedensted et frispark ud af det blå, på kanten af feltet.
Skæbnen vil at vores tidligere midtbaneslider i klubben, Jeppe Hansen, tager sig af det og sparker bolden i det lange målhjørne. 1-1.
Herefter bølger spillet frem og tilbage. Hedensted med mest boldbesiddelse, men ingen store nævneværdige chancer at berette om.
Og dog, ud af det blå kører Hedensted i 43 minut en 2 mod 4 omstilling i deres venstre side, efter en omstilling fra FC Sydvest, hvor et tidligt indlæg finder frem til højre kanten fra Hedensted, som lidt heldig får den sparket i mål. 2-1 til Hedensted til pausen.
Efter pausen er billedet af kampen lidt det samme som i 1. halvleg. Hedensted har bolden en smule mere end FC Sydvest, det er dog Sydvest der har de største chancer.
I stort set hele 2. halvleg går Sydvest også højere på banen, hvilket viser sig at være en udfordring for Hedensted, som formår at blive presset til fejl.
Bolden vil dog ikke ind, og som kampen går minut for minut, ser det ud til at Hedensted tager hjem med 3. point til Østjylland. Hedensted spillerne prøver det bedste de har lært i slutminutterne, at holde på bolden og tage den nødvendige tid der skal til, ved hvert frispark, indkast osv.
Heldigvis for hjemmeholdet varer en kamp dog altid 90 minutter, og i lørdagens tilfælde med minimum 5 minutters tillægstid.
I slutminutter er målmand Kasper Tiedemann med helt fremme og får afsluttet i et massivt klumpspil, som deres målmand dog let kan snuppe.
I det 94. minut får FC Sydvest dog en tidlig julegave af Hedensteds højre back. Bolden bliver slået ind til Christian Degn, som de sidste 5 minutter agerede targetmand. Degn formår at vinde sin direkte duel og snitter bolden videre mod vores venstre kant. Hedensteds højre back mistimer fuldstændig sit indgreb og sparker forbi bolden, hvor Mathias Andersen takker for gaven og sparker bolden i mål til 2-2, som bliver kampens slutresultat.
Et resultat der betyder at FC Sydvest ligger nummer 6 i puljen, med 11 point efter 11 kampe, men med kun 3 point ned til sidstepladsen, som Hedensted besidder med 8 point.
Tak for opbakningen til alle de fremmødte tilskuere.
Næste hjemmekamp er lørdag d. 30. oktober på BankParken i Tønder, når OKS fra Odense bydes op til dans kl. 13:00.
I mellemtiden er der endnu en kamp i næste weekend. Denne gang på udebane mod Varde IF lørdag d. 23. oktober. Kampen fløjtes i gang kl. 15:00.
Kampen i tal:
14. minut 1-0 (Morten Beck)
23. minut 1-1 (Jeppe Hansen)
43. minut 1-2 (Mikkel Thisgaard)
94. minut 2-2 (Mathias Andersen)
82. minut Kasper Sørensen ud – Villads Møller ind
87. minut Kasper Nissen ud – Kasper Vejrup ind.
Af Carsten Jørgensen
Billeder af Flemming Andersen
Share