FC Sydvest møder Kolding IF i åbningskampen

FC Sydvest møder Kolding IF i åbningskampen

aug. 8, 2022


FC Sydvest 05 Tønder starter sæsonen op i morgen, tirsdag den 9. august kl.19.30 ude mod Kolding IF.

En ny sæson giver nye muligheder, og hos cheftræner  Kasper Sørensen er der ingen jammer at høre. Han er optimist og tror på sin trup.

“Heldigvis har vi ikke mistet ret mange af sidste års trup, og da de rutinerede som fx Morten Beck og Rasmus Hoeg har valgt at fortsætte, er der ingen grund til at hænge med hovedet, siger Kasper, der mærker god energi i sin trup”.

Vi møder Kolding IF´s 2. hold, men træner, Kasper Sørensen har en ide om, hvilket mandskab og hvilke spillere han bliver stillet overfor, og så er det jo lidt lettere at lave ”en gameplan”.

Første hjemmekamp er 13.august kl.12.30 mod Horsens FC på BankParken i Tønder.

I år der i FC Sydvests række kun otte hold, der møder hinanden 2 gange inden vinter, og de fleste ligger indenfor en times køretid, og de 7 andre hold er: KIF, Horsens FC, Kolding B, Sædding/Guldager, Fredericia FF, EFB og Egen på Als.

“Når denne omgang er slut deles der så op i oprykningsgrupper og nedrykningsgrupper, og da skulle vi gerne være med i førstnævnte gruppe, men vi erkender at det bliver et langt sejt træk, hvis vi skal tilbage til tidligere tiders status, men vi arbejder på sagen, og glæder os over at FCS organisation er intakt, og at vi har tillid til, at der stadig vil være folk, der har lyst til at følge os på BankParken og de sociale medier”, siger træner, Kasper Sørensen, der som nævnt er optimist og håber på en god start på den nye tidværelses

Af Finn Hedegaard og Kim Møller

 

 

 

 

Share