FC Sydvest på svær opgave mod Hillerød

FC Sydvest på svær opgave mod Hillerød

maj. 10, 2019


Når FCS på lørdag tager til Hillerød står de over for et hold som måske ligeså godt kunne have spillet i oprykningsspillet. Hillerød var meget tæt på at komme med i spillet om oprykning. Først i de allersidste spillerunder glippede det.

Så skulle man tro Hillerød ville falde lidt sammen, også fordi de har så mange points at de reelt aldrig ville komme i reel nedrykningsfare. Men der er bestemt kampgejst og sejrsvilje. I de 3 første kampe har Hillerød spillet godt og vundet dem alle 3. Derfor ligger de lige nu nr. 1 i ”kvalen.”

Træner teamet i FC Sydvest, cheftræner Hans Henrik Andreasen og assistenttræner Peter Randbo Jepsen er også klar over hvad de er oppe imod. ”Hillerød er et hold der spiller sig igennem og i det hele taget spiller godt. De spiller på et højt teknisk niveau og har et hold der er sammensat af en blanding af rutine og ungdom. De slog Frem i lørdags. Det giver respekt,” siger de to trænere samstemmende.

Kampen skal også ses som en pædagogisk øvelse. Det var hårdt mentalt at FCS tabte sin hjemmekamp med 0-4 til Tarup/Paarup. Spillerne har efter denne medfart brug for at komme ovenpå mentalt og finde tilbage i den rytme der blev bedre og bedre som foråret skred frem.

Og netop efter nederlaget er det blevet meget nervepirrende. Ganske vist er FCS over nedrykningsstregen, men det er kun med et point. Odder som vandt sin seneste kamp ånder nu FCS i nakken og Tarup/Paarup der ellers var 6 points efter FCS er nu kun 3 points efter, så de er for alvor med i kampen igen. Tarup/Paarup møder Dalum hjemme og Odder møder Kjellerup ude. Så det kunne godt blive endnu tættere efter denne weekend.

Hillerød må siges at være kæmpefavorit, man kan blot håbe at FCS finder de gode takter frem igen og dermed får ryste skuffelsen af sig igen. Vi kan bare sige held og lykke herfra.

Share