FC Sydvest spiller udekamp på tirsdag

FC Sydvest spiller udekamp på tirsdag

sep. 4, 2023


Efter en fri weekend er det igen blevet tid til kamp, og igen er det en hverdagskamp, ude mod Sædding/Guldager. Kampen spilles i Guldager Fritidscenter tirsdag aften klokken 18.30.

SGI spillede et rigtigt flot forår, men her efter sommerferien har resultaterne slet ikke flasket sig i det nordlige Esbjerg. Efter fem kampe, står de stadig på 0 point og en målscore på 3-17, og det må siges at være lidt overraskende. Især to 5-0 nederlag i Kolding og Bredballe springer i øjnene, men de leverede også et OK resultat i lørdags, hvor de tabte 1-0 i Herning. På hjemmebane er det blevet til 1-3 og 2-3 mod de to Århus hold, ASA og 1900.

FC Sydvest 05 Tønder drager dermed til Sædding som lille favorit. Vi har opnået 7 point i 4 kampe, med sejre i de to seneste kampe i Herning og hjemme mod Århus 1900. Vi må dog på ingen måde tage det for givet at vi vinder i Sædding. Denne her række har vist at når vi ikke er der 100%, så kan vi tabe til alle, lige som vi kan slå alle når vi er der. De to seneste kampe har vi både vist os fra vores værste og vores bedste side og tirsdag aften skal vi igen ud og vise hvad vi står for, så vi kan hive endnu 3 point hjem til tabellen.

Vi håber at lidt opbakning fra sidelinien kan gøre den vigtige forskel, tirsdag klokken 18.30.

Share