FC Sydvest taber i Sædding/Guldager

FC Sydvest taber i Sædding/Guldager

sep. 6, 2023


Kampen startede med forsinkelse, da FC Sydvest 05 Tønder ikke var kommet på banen ved kampstart. Kampen startede jævnbyrdig uden de store chancer, det meste af spillet foregik på midten eller på Sæddings banehalvdel. Efter 17 min kom hjemmeholdet foran 1-0, FC Sydvest forsøgte at få et overtag på midtbanen, men det ville ikke rigtig lykkes, også fordi der var 2 jævnbyrdige hold der stod over for hinanden. Kampen bliver skændet lidt af at dommeren ikke har lagt en klar linje i kampen, og overså klare frispark til begge hold, samtidig med at han tillod det hårde spil, det kom FC Sydvest til at mærke i midten af 1 h. da en FC Sydvest spiller fik frit løb mod mål, og hvor det lignede at Sæddings målmand laver et klart frispark uden for feltet, og deraf rødt kort, men dommerens fløjte forblev tavst. En lignende situation forekom også i 2 halvleg Med samme resultat.

Efter pausen, kom Rasmus Høgh på banen, og det var en styrkelse af bagkæden, men hjemmeholdet var stadig de farligste, og senere scorede Sædding til 2 -0. FC Sydvest var uskarp og ufarlig foran mål og tilløb til chancer løb ud i ingenting. I slutningen kom der lidt drama i spillet, for i det 76 min. fik Sædding frispark og i tumulten heraf, kom en ellers velspillende Mikkel Neessen og en Sædding spiller i klammeri, hvorved FC Sydvest spilleren nikkede Sædding spilleren en skalle, hvilken resulterede i et rødt kort, Sædding spilleren fik i den forbindelse et gul kort.

FC Sydvest forsøgte at komme tilbage i slutningen af kampen, og det resulterede i at de fik reduceret til 1-2. hvilket blev kampens slutresultat. Generelt må man sige at hjemmeholdet havde de fleste farlige chancer, i en ellers chancefattig kamp set med FC Sydvest briller, var det lige ved og næsten i flere tilfælde.

Afslutningsvis var sejren til hjemmeholdet nok ikke ufortjent, og det retfærdiggøre i hvert fald at afstanden i tabellen nu er formindsket mellem de 2 hold, hvor hjemmeholdet pointhøst inden aftenens kamp var 0 point, og FC Sydvest 7 p. Set ud fra FC Sydvests indsats, så var der igen masser af fight og spillelyst, men resultaterne er stadig svingende. Vi må håbe på bedre spil i weekends kamp mod ASA på hjemmebane lørdag kl. 12.30.

Friis

Share