FC Sydvest tabte til stærkere modstander

FC Sydvest tabte til stærkere modstander

sep. 27, 2020


FC Sydvest 05 Tønder håbede på, at rækkens tophold Jammerbugten ville få en smule ”gummiben”, da de efter en lang bustur troppede op i BankParken.

Men det fik de desværre ikke, selvom det blev Martin Egelund, der bragte FC Sydvest 05 Tønder foran efter 26 minutter. Derefter var det så Jammerbugten, der sad på flæsket i store dele af kampen, og de lagde hårdt ud fra kampens start, hvor målmand Mads V. Petersen måtte finde storspillet frem og forhindre udeholdets  mulige scoringer på den ene oplagte målchance efter den anden til Jammerbugten. Det havde ikke været helt ufortjent, hvis Jammerbugten indenfor det første kvarter havde bragt sig foran med et par mål, men det forhindrede, som skrevet, en meget stærkt spillende FC Sydvest-målmand.

Efter Martin Egelunds scoring fik Jammerbugten to minutter senere hurtigt udlignet, og med to forholdsvis lette scoringer i den første halvdel af 2. halvleg kom udeholdet på forløsende 3-1 gennem deres to målmagere Gavranovc og Bytyqi ,og kampen syntes afgjort.

Men Ardit Murati bragte med godt 20 minutter tilbage på et flot hovedstødsmål FC Sydvest på 2-3, og FC Sydvest pressede nu til tider i den resterende del af kampen udeholdet langt tilbage på egen banehalvdel, og med lidt held kunne FC Sydvest  have hentet det ene point, hvilket nok ikke ville have været helt retfærdigt, men chancerne var der i hvert tilfælde slutningen af kampen.

Fair, at Jammerbugten fortsatte sejrsstimen; de var teknisk og fysisk stærke, og havde det ikke været for vores stærke målmand, Mads V. Petersen, var Jammerbugten kommet på både 2-0 og 3-0 i startfasen.

 

Af Finn Hedegaard

Share