FC Sydvest tager imod Sædding/Guldager i BankParken

FC Sydvest tager imod Sædding/Guldager i BankParken

maj. 11, 2023


På lørdag er der atter kamp på BankParkens græsbane, når Sædding/Guldager (SGI) gæster vores lækre stadion. SGI mødte vi i første runde på deres kunstbane i Guldager, en kamp som vi vandt 1-2, men som lige så godt kunne være faldet ud til deres fordel. SGI er et meget velspillende hold, som med 2 sejre, 2 uafgjorte og 3 nederlag ikke helt har fået de forventede resultater og lige nu ligger nummer 5, med 10 point.

FC Sydvest 05 Tønder ligger nummer 3 med 14 point. Horsens har ligeledes 14 point, mens Herning har 17 point. Horsens og Herning mødes også i denne weekend, så vores kamp mod SGI er særdeles vigtig, da en sejr på lørdag kan gøre stillingen ret interessant, fordi mindst et af de foranliggende hold jo smider point.

FC Sydvest 05 Tønder spillede en underholdende kamp mod Fredericia i forrige weekend, som endte med en 4-3 sejr. Mod SGI skal der lukkes bedre ned i forsvaret, skal de tre point blive i Tønder. Ellers var det godt at se at vi kunne få bolden helt ind i målet, modsat kampen i Herning og det sprudlende angrebsspil må gerne fortsætte på lørdag.

Lørdag den 13.maj klokken 12.30 i BankParken. Der sælges både øl og pølser, vi ses.

 

Share