FC Sydvest vandt efter drømmestart

FC Sydvest vandt efter drømmestart

okt. 25, 2020


Stadionuret i BankParken var endnu ikke nået frem til 10-tallet, før resultatavlen havde ændrer sig 2 gange, og heldigvis stod der 2 for ”os”  og 0 for ”dem”

Da havde Ardit Durati nemlig været på spil hele to gange, og så skulle ” den ged være barberet”.

Men Brabrand kom tilbage i kampen, og fik os til at erindre om salige Richard Møller Nielsens udtalelse om, at 2- 0 er den farligste føring. ( Det er ham ” det fynske bøgetræ” og ham der på engelsk sagde, at ” we play with long balls”)

I midten af 1. halvleg fik de ikke uefne Brabrand reduceret, og så var der pludselig bragt spænding i kampen mellem to hold, der med en sejr ville flytte sig væk fra bundstriden og komme i den midterste del af tabellen.

Men der blev ikke scoret yderligere, selvom FC Sydvest burde have bragt sig yderligere foran og dermed hele tiden levede med den nervøsitet, som en smal føring betyder,

FC Sydvest  har nu hentet 7 points  i de seneste tre kampe og  da de lavest rangerende hold ikke fik meget udbytte ud af runden, er der grund til glæde i FC Sydvest lejren.

Så er det jo bare med at ride med på bølgen. Næste bølgeskvulp er næste uge  på Østerbro Stadion, hvor modstanderen er B 93, bestemt ikke nogen nem opgave

 

Af Finn Hedegaard
Foto: Flemming Andersen

 

 

Share