FC Sydvest vinder efter vanvittigt comeback

FC Sydvest vinder efter vanvittigt comeback

sep. 17, 2023


FC Sydvest 05 Tønder var på en vigtig mission i Kolding i weekenden. Der skulle tre point i hus, ellers så resten af sæsonen ret svær ud, da de fire forreste var ved at trække fra i toppen og kun med tre point, kunne vi holde snor i topholdene.

Og det startede jo rigtig godt, da Frederik Gydesen kunne sende bolden i mål efter et fladt indlæg, inden kampuret havde rundet 5 minutter. Det holdt dog ikke længe, for i det 19.minut kunne Enes Karabek udligne med et skud fra kanten af feltet og bare få minutter senere kunne Rune Nautrup bringe Kolding foran 2-1 med en afslutning fra klods hold. Kolding dominerede kampen og på et fladt indlæg var Adis Skopljak uheldig og fik sendt Kolding foran 3-1 med et selvmål. Da var der 10 minutter til pausen og kun et par flotte redninger af Emil Schmidt forhindrede at ondt blev værre inden pausen.

Anden halvleg blev en noget mere dramatisk af slagsen og dommeren fik travlt med kortene. 10 minutter efter pausen får Huseyin Øzcan gult kort og må ud i 10 minutter. Tre minutter senere må Alen Merusic samme vej og bare minuttet efter er det Rasmus Hoeg der må ud. Så var vi 8 mod 11 på banen og her skal vi nok bare være glade for at kampen ikke blev lukket. Godt fem minutter efter at vi igen var fuldtallige og med 15 minutter tilbage på uret, bliver der slået et indlæg ind i Koldings felt og her dukker Huseyin Øzcan op og reducerer til 3-2, men det var slet ikke slut med dramaet endnu.

Efter 80 minutter begår Koldings keeper Frederik Bach Jensen straffe og får gult kort og så måtte en markspiller trække i målmandstrøjen. Villads Møller scorer på straffesparket og så står der 3-3 på tavlen og FCS er en mand i overtal. Efter 85 minutter fortsætter dramaet, da Koldings Sebastian Jensen og FCS’s Alen Merusic begge får tildelt et gult kort. For Alen var det andet gule og dermed rødt kort. 10 mod 9 kæmper vi videre og kort efter at uret havde rundet de 90 minutter begår KB’s Marcus Holm straffe på Marc Poulsen og endnu engang er Villads Møller skarp fra pletten og endnu engang laver FC Sydvest et perfekt comeback. Fem minutter senere blev kampen fløjtet af, til stor glæde for dem der holdt med FC Sydvest 05 Tønder.

På lørdag går turen til Århus, hvor Århus 1900 venter og tirsdagen efter går det igen mod Århus, hvor Vatanspor tager imod.

 

Share