FC Sydvest vs Kjellerup : 4-1 (3-0)

FC Sydvest vs Kjellerup : 4-1 (3-0)

aug. 29, 2018


Cheftræner Hans Henrik Andreassen startede med Kasper Tiedemann på mål, bagerste kæde med Simon Ingemann Hansen, Christian Degn, Mads Blom og Marten van Itersum, midtbanen var Lasse Clausen, Jonas Gejel Hansen, Jeppe Hansen og Frederik Warming mens Anders Thomsen og Marco Hansen huserede helt fremme.

Der var ikke spillet et helt minut af kampen, før bolden lå i Kjellerups målnet. Christian Degn tog et langt frispark fra højre side og fandt Marten van Itersum ved bagerste stople: 1 – 0. Stor jubel.
Et kvarter senere fik Marco Hansen en god bold at løbe på og inde foran mål lykkedes det at få bolden puttet mellem venner og fjender ind i netmaskerne. 2 – 0.
Fem minutter senere var det Anders Thomsen, der med et godt skud øgede til 3 – 0 og hele FC Sydvest mandskabet jublede over denne føring.
Kjellerup gav dog ikke op så Kasper Tiedemann og forsvaret måtte flere gange ud i feberparader for at holde buret rent. Det lykkedes og 3 – 0 holdt til pausen.

 

Efter pausen kom Oliver Nielsen ind i stedet for Simon Ingemann Hansen.
Kampens smukkeste mål kom fire minutter inde i anden halvleg. Frederik Warming kom til baglinjen i højre side og sendte en god bold ind i feltet. Her var Anders Thomsen klar med en helflugter – uden chance for gæsternes keeper.
10 minutter inde i anden halvleg fik gæsterne igen energi. Efter et hjørnespark blev der scoret på hovedstød og det mål satte igen fart i Kjellerup. Heldigvis kunne holdet ved stor energi forsvare føringen, så kampen endte med 4 – 1 og tre dejlige point på kontoen.

I anden halvleg blev der skiftet ud to gange. Marco Hansen gik ud og ind kom Niels Priisholm og 10 minutter før slut var det Anders Thomsen, der gik ud og ind kom Oliver Østergaard.

 

Nu venter næste opgave: udekamp mod Odder lørdag den 1. september kl. 14.00 og så et spændende møde: Onsdag den 5. september kl. 17.15 er der pokalkamp på Bank Parken i Tønder. Da kommer superligaholdet AGF på besøg i anden runde af Sydbank Pokalturneringen.
Alt kan ske i pokalturneringen. Kom selv med på Bank Parken og oplev stemningen fra øverste hylde. /hol.

Share