FCS fik ørerne i maskinen

FCS fik ørerne i maskinen

okt. 2, 2023


FC Sydvest 05 Tønder havde lørdag besøg af Herning Fremad og det blev noget af en blandet oplevelse. Hvad der skete på banen vender vi tilbage til, for det startede med en fandag, hvor ca.30 gæster havde en hyggelig dag i Sparekassen Bredebro Lounge. Det var et rigtig hyggeligt arrangement, hvor vi først havde de to spillere Rasmus Hoeg og Marius Møller på besøg og de fortalte livligt om hvorfor de har valgt at være i FC Sydvest og svarede på spørgsmål fra gæsterne. Herefter fortalte dagens gæst, Jacob Stolberg om sin tid i FC Sydvest og det var ganske interresant at høre hans historier, includeret et par røverhistorier. Vi afsluttede arrangementet med en gang Gullasch.

På banen startede Herning med at stikke en dyb aflevering i allerførste angreb. Deres hurtige angriber løb fra vores forsvar og fri foran mål sendte han sin afslutning forbi mål.Villads Møller flot får sendt i mål med hovedet. Herfra sidder FC Sydvest fuldstændig på kampen og skaber flere muligheder for at komme på 2-0, mens Herning virker fuldstændig ufarlige i alt hvad de foretager. Alligevel får de ud af ingenting udlignet til 1-1 efter 28 minutter. Og så vendte det hele pludselig på hovedet. Fire minutter efter udligningen sender de igen en dyb stikning til deres hurtige angriber og denne gang svigter målnæsen ikke og der står 1-2. FC Sydvest spillet fra den første halve time er helt væk og efter 40 minutter får Herning udnyttet dette og får et fladt indlæg prikket ind til 1-3.

Fra 2.halvlegs start fortsætter Herning hvor de slap og efter bare to minutter står der 1-4. Herning har totalt sat sig på spillet og får sig et lidt billigt frispark som de sender ind i feltet og så står der 1-5. Tre minutter scorer de igen, men denne gang er der vinket offside. FC Sydvest skal have ros for at de herefter igen får sat sig på spillet og da vi efter 70 minutter får sendt et fladt indlæg ind mod Villads Møller, svigter dennes målnæse ikke, da han med en inderside gør det til 2-5. Vi får presset godt på de sidste 20 minutter, men flere mål kom der ikke ud af det. Vi må bare erkende at vi var oppe mod en stærk modstander, der kynisk udnyttede de to gange 15 minutter, hvor de var bedst, til at score 5 mål.

Lørdag den 7.oktober klokken 12.00 spiller FC Sydvest 05 Tønder på den svære udebane i Bredballe. Vi behøver vist ikke at fortælle at alle point er vigtige lige nu.

Share