FCS spiller vigtig kamp og holder fandag

FCS spiller vigtig kamp og holder fandag

sep. 28, 2023


Der er ekstremt tæt i subtoppen/midten af rækken i Jyllandserien, hvor bare tre point skiller nummer to med nummer seks i rækken. Og mens pladserne 2-5 betyder endnu en sæson i Jyllandserie 1, med mulighed for oprykning, betyder 6.pladsen evt. kvalifikationskamp om en plads til Jyllandserie 1, dog kun hvis nummer 6 i den anden pulje får flere point end nummer 6 i vores pulje. Det er derfor en ekstrem vigtig kamp for FC Sydvest 05 Tønder, på lørdag klokken 12.30 mod Herning Fremad.

Herning ligger nummer tre med 15 point, mens FCS ligger nummer seks med 13 point, så muligheden for at trække forbi Herning er absolut til stede. Herning har været et fantastisk hjemmehold, hvor de kun har tabt en kamp. Og netop det nederlag var til FCS der efter vendte 2-0 til 2-3 og det nager garanteret stadig på heden, så mon ikke de vil være lidt ekstra tændte til kampen i BankParken.

Sidst de to hold mødtes i BankParken blev det til en pointdeler og Herning har da heller ikke en imponerende udebanestatistik, hvor det blot er blevet til 4 point. Samme antal point har FC Sydvest hjemme i BankParken, hvor vi har været bedst på udebane, på grund af nogle vilde comebacks. På lørdag skal det så vise sig, hvem der får rettet lidt op på statistikken.

Før kampen afholder vi Fandag i Sparekassen Bredebro Loungen. Her er der mulighed for at alle kan tilmelde sig, men det skal gå hurtigt, da arrangementet er ved at være fyldt op. Jacob Stolberg kommer og fortæller lidt om fortiden, hvordan det var at være i FC Sydvest dengang. Vi får også besøg af et par aktuelle spillere fra den nuværende trup, der fortæller om hvorfor de spiller i FCS lige nu og så skal vi høre lidt om klubbens visioner. Mon ikke der også dukker lidt anekdoter op undervejs. Under arrangementet er vi værter for en gang Gullasch, så det skal nok blive en fin dag. Det hele starter klokken 11.15.

Tilmelding ses på nedenstående plakat, vi har stadig få pladser tilbage:

Share