Fortjent sejr i Kolding

Fortjent sejr i Kolding

aug. 21, 2022


Fredag aften gæstede FC Sydvest 05 Tønder Kolding Boldklub, som endnu ikke havde opnået points efter tre kampe. Det betyder ikke, at holdet er helt ueffent, men FC Sydvest var bare et bedre hold ,og det afspejlede sig også i slutresultatet 2- 1 til FC Sydvest, efter at koldinggenserne var foran med 1-0 ved halvleg.

“Men da vi udligner ved Magnus Nikolajsen efter 5 minutter i 2. halvleg følte vi, at vi havde momentum, og det holdt kampen ud”, siger træner Kasper Sørensen, der kunne uddybe med, at det blev Søren Møller, der scorede FC Sydvests sejrsmål 20 minutter før tid.

Sejren betyder at FC Sydvest er med i toppen med 7 points efter 3 kampe, men endnu er det for tidligt at give sig i kast med spekulationer om det fremtidige billede. Turneringen er lang, og intet hold er ringere end at det kan få point mod de andre.

Næste hurdle bliver Sædding Guldager i BankParken torsdag aften, og en sejr her vil give en fin festivalstart.

“Men det er et godt hold, så vi skal præstere her såvel som i de forrige og fremtidige kampe, intet kommer af sig selv”. siger Kasper, som dog ikke skjuler sin tilfredshed med sit hold og sin trup.

Af Finn Hedegaard

Share