Fortsætter de gode takter fra FCS mod Jammerbugt FC?

Fortsætter de gode takter fra FCS mod Jammerbugt FC?

sep. 14, 2019


På søndag kl. 14.00 tager FC Sydvest imod Jammerbugt FC på Bankparken Tønder og det er med et klart ønske om at vende udviklingen for alvor med en sejr.

Jammerbugt FC har heller ikke haft en fantastisk sæson. I den seneste kamp blev klubbens udfordringer udstillet. I hjemmekampen mod Århus Fremad som de tabte 0-2 spillede holdet godt og pænt opad banen, men når spillerne nåede op til Århus Fremads forsvar så blev det gode spil ikke omsat til særlig mange chancer. Det skal selvfølgelig med at Århus Fremad har divisionens stærkeste forsvar. Og alle hold har det svært mod Århus Fremad. Det har dog alligevel været kendetegnende for Jammerbugt FC at holdet har spillet godt men ikke er kommet til nok chancer.

Derfor kommer Jammerbugt FC til Tønder for at vende det. Man kunne godt forestille sig at de vil komme med 120 kilometer i timen i starten, for at lægge pres på FCS, der ofte har vist svaghed i starten af kampene. Det må forventes at Jammerbugt FC er et af de farligste hold lige nu. De opfatter sig selv som et tophold og nu skal de have points. De kommer med alt hvad de har og vil fighte 100%.

Vi har heller ikke fået den start som vi håbede. Der har været udfordringer. En af de ting man altid snakker om er at undgå personlige fejl. Man kan pr. definition ikke undgå fejl, men man gør alt for at minimere dem. Men kampen mod Brabrand signalerer helt klart at fejlene minimeres og endnu mere vigtigt, så er fighter hjertet intakt.

Forsvaret fungerede ikke fejlfrit mod Brabrand, men de kæmpede og når man kæmper ender heldet ofte hos en. Det var også en nydelse at se Emil Ankersen og Marco Hansen spille i højre side. På midtbanen har Jonas G. Hansen og Lasse Clausen leveret stabilt, ikke bare i denne kamp, men i hele sæsonen. Oliver Nielsens sparketeknik bliver mere og mere vigtig. Man kan også nyde Kasper Sørensens drive og hans vigtige rutine. Vi kunne nævne endnu flere flotte og vigtige præstationer. Nogle har periodevis haft skader og det er sikkert frustrerende. Og andre har simpelthen ikke haft tur i den, selvom de har slidt og slæbt for det. Men en dag, bare vent og se, så spiller det lige pludselig. Måske er det søndag vi har en forsmag på det gode vi alle tror/ved spillerne kan levere.

De glimtvis momenter af noget stort gør os spændte, lidt nervøse, men nysgerrige på hvad drengene egentlig kan udrette. Det kunne godt blive en hed søndag for Jammerbugt FC.

Share