Fredericia gæster BankParken

Fredericia gæster BankParken

maj. 4, 2023


Lørdag klokken 12.30 er der igen bold i BankParken, når FC Sydvest 05 Tønder møder Fredericia FF i en kamp der sagtens kan gå hen og blive særdeles målrig. Fredericias styrke ligger klart i angrebsspillet.

Fredericia FF har til dags dato scoret 10 mål i 6 kampe, så grunden til at de ligger på sidstepladsen med bare et enkelt point skal findes i den anden ende af banen, hvor de har lukket 24 mål ind, langt flere end nogen anden i rækken. Det er således blevet til nederlag på både 1-6, 1-5 og 2-5. Det ser dog ud til at holdet er ved at finde bedre sammen, da de to sidste resultater har set bedre ud. 3-3 i Esbjerg og 1-2 hjemme mod Kolding, er det blevet til.

Dermed skal vi være på vagt for ikke at undervurdere lørdagens modstander i BankParken. I den seneste kamp i Herning spillede FC Sydvest 05 Tønder noget af det bedste fodbold, vi har set i denne sæson, hvor vi desværre tabte til Hernings målmand. Det spil skal vi bare fortsætte på lørdag mod Fredericia. Vi skal ud og spille sprudlende og underholdende fodbold, vinde duellerne og så bare presse Fredericia tilbage i banen, så kan det sagtens gå hen og blive en målrig dag på BankParkens græstæppe.

Ses vi på lørdag kl.12.30 i BankParken Tønder?

Share