Generalforsamling i FC Sydvest 05 Tønder samler nye og gamle kræfter

Generalforsamling i FC Sydvest 05 Tønder samler nye og gamle kræfter

okt. 19, 2022


Onsdag d. 12. oktober afholdtes den årlige generalforsamling for fodboldsammenslutningen, FC Sydvest 05 Tønder hos en af samarbejdsklubbens moderklubber, Bredebro IF. Der var et godt fremmøde og en fin dialog. Til bestyrelsen var der genvalg til Hans Pilegaard og Keen Simonsen og nyvalgt til bestyrelsen blev Lars Abild og Lasse Dahl Hansen.

De afgående bestyrelsesmedlemmer Thorsten Simonsen og Mads Hahnemann, blev takket for deres store arbejde i klubben.

Ny formand for FC Sydvest, Hans Pilegaard, udtaler: ”Vi står med en meget velfungerende og solid klub med en fornuftig økonomi og en god opbakning. Selv om sæsonen 2021/2022 desværre endte med nedrykning, er vi meget fortrøstningsfulde og tror på, at klubben har styrken til at rykke tilbage i Danmarksserien.”

Næstformand, Keen Simonsen kommenterer samarbejdet med FC Sydvests 4 moderklubber: ”For FC Sydvest er det afgørende, at vi er forankret i lokalområdet i Tønder Kommune. Derfor er vi glade for det gode samarbejde med vores moderklubber. For den nyvalgte bestyrelse vil det derfor også være et fokuspunkt at sikre, at samarbejdet er helt i top.”

FC Sydvest ligger godt til i deres pulje i Jyllandsserien og kan med 4 resterende kampe i efteråret selv sikre sig at være en del af oprykningsspillet i foråret. Holdet spiller næste hjemmekamp på BankParken Tønder lørdag d. 22. oktober kl. 12.30, hvor de tager imod Fredericia fF.
For yderligere kommentarer, kontakt formand, Hans Pilegaard på telefon 2046 1461 eller næstformand, Keen Simonsen på telefon 3046 4101.

 

Share