Glæde i FC Sydvest: Jeppe Schultz bliver et halvt år mere

Glæde i FC Sydvest: Jeppe Schultz bliver et halvt år mere

jul. 11, 2019


En af de spillere der i foråret har været med til at sikre FC Sydvest’s forbliven i 2. division, Jeppe Schultz, har valgt at fortsætte en lejeaftale mellem FC Sydvest og Esbjerg fB yderligere et halvt år.

 

Jeppe Schultz er 20 år og er en fremragende forsvarsspiller. Han har adskillige kampe for diverse ungdomslandshold på sit CV. Det halve år Jeppe har været i FC Sydvest har han bidraget med sin professionelle indstilling. Han har her i foråret sammen med de øvrige forsvarsspillere været med til at stabilisere forsvaret hos FCS. Og selvom Jeppe er midterforsvarer, så har han også bidraget med et par vigtige mål.

 

Jeppe Schultz er faldet utrolig godt til i FC Sydvest og derfor har det også været af stor betydning for klubben at han ønskede at fortsætte. Jeppe er en spiller der både på og udenfor banen sætter professionellisme og en stærk holdånd i højsædet.

 

Jeppe er den anden Esbjerg spiller der nu er i FC Sydvest. For kort tid siden indgik FC Sydvest en lignende aftale med David Easter. Vi er sikre på at begge spillere vil bidrage til den gode udvikling i FC Sydvest.

Share