God indsats, men ærgerligt pointtab til U13 Drenge Liga 3

God indsats, men ærgerligt pointtab til U13 Drenge Liga 3

apr. 25, 2022


Søndag var U13 drengene igen i kamp. Drengene spillede en rigtig fin kamp mod Skjern på Bredebro stadion. Vi startede ud med et højt pres på Skjern spillerne og det passede dem tydeligvis ikke. Allerede i de første 10 minutter kom vi frem til flere halve chancer dog uden at score. 

 Efter 12. minutter gik den så ikke længere for Skjern. Efter lidt små spil fandt Jesper Christiansen Jonas Jordt, som lavede en god vending og huggede af lidt uden for feltet og lavede et flot mål uden chance for en ellers rigtig god Skjern målmand. Vi fortsatte trykket og der var stadig masser af muligheder. Vi skulle helt hen til 5 minutter før pausen inden Skjern for første gang for alvor kom over midten og fik noget der minde om en chance men Daniel Hansen tog sig sikkert af forsøget med en god fodparade. 

 2 minutter før halvleg fik vi så en af kampens allerstørste chancer, da Jonas Jordt dribler hele forsvaret og lægger bolden forbi målmanden til en helt fri Sydvest spiller som 3 meter fra mål og uden målmand på en eller anden måde formår at sparke bolden over mål. 

 Vi går til pause foran 1-0, men havde der stået 4-0 var der ingen der havde kunnet indvende noget mod det. 

 Vi går ud til 2. halvleg og forsøger at spille videre på samme måde. Men allerede efter 3 minutter får vi en spand kold vand i hovedet, da Skjern på en kontra udligner til 1-1. De næste par minutter får Skjern lidt momentum, men derefter står der igen FC Sydvest på det hele og vi kommer frem til chancer, mange chancer og store chancer.  

Efter 39. minutter får vi så endelig bragt os foran igen, da Musharraf scorer et rigtig flot frisparksmål. Det gav endnu mere gejst til holdet og trykket blev endnu større på Skjern. Men vores chancer blev desværre misbrugt på det skammeligste, bl.a. havde vi endnu en chance 3 meter fra mål uden målmand som blev misbrugt, denne gang af en anden FC Sydvest spiller. Men det gjorde ikke så meget vi var jo foran og Skjern var ikke farlige. 

Men, men, men, pludselig blev de farlige 5. minutter før tid har Skjern et flot langskud som rammer overliggeren, det burde være en klar advarsel for os om at kampen endnu ikke var slut. 2 minutter inde i overtiden sker der så det der ikke må ske, en Skjern spiller som er helt alene og egentlig ufarlig får på forunderlig vis tromlet sig igennem 4 Sydvest spillere og triller bolden forbi vores målmand og så stod der pludselig 2-2. 20 sekunder senere blev kampen fløjtet af og nogle meget skuffede og frustrerede spillere og trænere kunne traske ind i omklædningsrummet. Ingen forstod rigtigt hvad der lige var sket. 

 Vi spillede en god kamp og selv Skjerntræneren kunne efterfølgende ikke forstå hvorfor den kamp ikke var endt 7-1, men sådan er det heldigvis i fodbold alt kan ske. 

 Drengene skal have for en rigtig god indsats, hvor de gjorde mange ting rigtigt, så vi skal nok komme stærkt igen. Vi ligger trods alt stadig nummer 1 i puljen. 

 Næste kamp er ude mod Lunderskov tirsdag den 3. maj. 

Share