God træningskamp mod FC Sønderborg giver sejr

God træningskamp mod FC Sønderborg giver sejr

feb. 28, 2019


Onsdag aften mens vejret i det sønderjyske viste sig fra den bedste side, var spillerne fra FC Sydvest taget til Sønderborg for at spille en vigtig træningskamp mod det lokale jyllandsseriehold. FC Sønderborg er selv et hold med ambitioner. Træningskampen var derfor imødeset med spænding.

Som ventet var det FC Sydvest der var i kontrol det meste af kampen. Indenfor det første kvarter forsøgte Jesper Riis sig. Det blev dog afværget af Sønderborgs målmand. Han kunne dog ikke holde bolden og Marko Hansen var over riposten og scorede.

Assistentræner Peter Randbo Jepsen fortæller fra Sønderborg at spillerne fra FC Sydvest også i 2.halvleg var i kontrol selvom der blev skiftet 8 mand ind. Der blev dog ikke scoret yderligere. I flg. assistentræneren var det en godkendt indsats og det lover godt for foråret.

På lørdag den 2/3 spiller FC Sydvest igen træningskamp, denne gang mod Dalum. Det bliver dog en lidt anderledes træningskamp. Da Dalum og FC Sydvest om godt 14 dage skal mødes igen i 2. division er det givet at begge hold holder kortene tæt ind til kroppen. Begge hold vil sandsynligvis undgå at afsløre alt for meget ind mødet i 2. division.

Share