Hårdt spil i Pandrup gav sejr til Jammerbugt FC på 4-0 over FC Sydvest

Hårdt spil i Pandrup gav sejr til Jammerbugt FC på 4-0 over FC Sydvest

okt. 19, 2019


Det blev hurtigt klart at FCS ville få det svært. Jammerbugt FC var virkelig sat op til løjer. Og det fik FCS hurtigt at føle. Knab var kampen sat i gang før bolden lå i nettet bag Tiedemann. Dem der har prøvet at sidde ligeså stille og der så kommer nogle drillesyge kammerater og hælder koldt vand i hovedet på en, kan måske føle en lille smule hvordan spillerne må have haft det lige efter.

 

Spillerne har sikkert inden kampen fået at vide at de skulle spille roligt og med overblik i starten. Og så fik de lige den kolde afvaskning i kampens begyndelse. Men spillerne skal roses for at de bevarede roen og spillede med omtanke derefter. Den hyperfarlige duo Emil Ankersen og Marco Hansen begyndte at vise tænder. Deres flotte arbejde blev dog skæmmet af et usædvanligt grimt frispark mod Marco Hansen. At de har focus på Marco er forståeligt, men den slags grove frispark hører ingen steder hjemme. Det kunne godt have givet mere end det milde gule kort Jammerbugt spilleren fik.

 

Netop som man følte at vores spillere var ved at få fat scorede Jammerbugt FC efter et hjørnespark. Endnu en dukkert for spillerne der ellers var ved at finde rytmen. Forståeligt nok var spillerne en smule duknakkede lige efter. Og Jammerbugt fik virkelig tur i den. I det 29. minut var en af deres spillere helt fri med Tiedemann, der dog helt mirakuløst hev en redning frem. Kort lavede Jammerbugt et ret hårdt frispark mod Kasper Tiedemann. Heldigvis kom han ikke noget til. Han var dog mærket af det. Vores fysioterapeut, Chris Nielsen måtte ind og behandle ham kort efter.

 

I den resterende del af første halvleg valgte FCS at finde lidt ro i spillet. Og det passede også Jammerbugt FC der nu spille langsomt. De var jo foran. Lige før halvleg fik FCS endnu en dukkert. Endnu et hjørnespark blev omsat til mål. Øv! Halvlegen betød 3-0 til Jammerbugt FC.

 

Anden halvleg fik også en dramatisk start. Først spillede FCS nogle flotte angreb og med et skud på ydersiden af stolpen følte man at pausen havde gjort spillerne godt. Men efter et godt angreb løb Kasper Sørensen tilbage og lavede et frispark der blev takseret til rødt kort. Skribenten her på siden bemærkede ikke at Kasper skulle have fået en advarsel tidligere i kampen. Hvis det holder stik, så var det en meget hård dom.

 

Nu kunne Jammerbugt FC spille bolden sikkert rundt. De fik også enkelte chancer som de dog brændte. Men hele deres spil osede af at de var tilfredse med resultatet. De spillede langsommere og langsommere. Og med en mand mere kunne de alligevel tilspille sig chancer.

 

Resultatet blev endeligt fastlagt i det 79. minut da Jammerbugt scorede til 4-0. Og herefter kunne Jammerbugt nærmest gøre som de ville mod 10 trætte FCS spillere. De kæmpede virkelig med ryggen mod muren.

 

Anden halvleg blev lidt kedelig og tam generelt. Jammerbugt var tilfredse, hvilket man ikke kan fortænke dem i. Og med 10 mand blev det for svært for FC Sydvest.

 

En kamp der skal bruges til at komme videre med. Vi håber næste hjemmekamp mod topholdet Århus Fremad kan få et andet resultat, selvom netop Århus Fremad er et af de sværeste hold at møde.

Share