Hagl og regn i stride strømme

Hagl og regn i stride strømme

sep. 23, 2018


Fodbold 2. division herrer pulje 1: FC Sydvest 05 Tønder – Jammerbugt FC: 0 – 3 (0 – 1)

Det lykkedes ikke at skabe overraskelsen mod topholdet fra Jammerbugt FC. Vendelboerne tog fra Bank Parken med alle tre point i tasken for en helt fortjent sejr på 3 – 0 over FC Sydvest.
FC’erne startede med Kasper Tiedemann på mål, Oliver Nielsen, Christian Degn, Mathias Marquardsen og Marten van Ittersum var bagerste kæde, midtbanen med Jeppe Hansen, Jonas Hansen, Anders Vest Hansen og Jesper Riis mens Marco Hansen og Anders Thomsen var i front. Kampen blev afviklet i et meget afvekslende vejr med solskin, blæst, regn og hagl. Der var det hele.

Kun otte minutter gammel – så var stillingen 0 – 1 på stadiontavlen. Et godt kontant angreb blev godt afsluttet uden chance for Kasper Tiedemann.
Gæsterne nåede at pådrage sig to gule kort inden pausen – og score et enkelt mål – heldigvis blev det annulleret for off side.
I pausen gik Jesper Riis ud og blev erstattet af Lasse Clausen. To minutter spillet af anden halvleg, så fik gæsterne en friløber i højre side. Det blev kynisk udnyttet til stilling 0 – 2. Øv.
Tre minutter senere havde Jonas Hansen et godt forsøg der lige kyssede overliggeren.
Med et kvarter tilbage gik Anders Thomsen ud og ind kom Silas Songani, uden det førte til ret meget. Da der manglede 10 minutter bragede gæsterne det tredje mål ind til slutfacit 0 – 3. Derved er Jammerbugt øverst i puljen med 21 point efter 9 runder. FC Sydvest har 6 point og ligger som nr. 10.

På lørdag den 29. september kl. 15.00 går det igen løs med divisionsfodbold på Bank Parken. Da kommer puljens nummer 9 Tarup-Paarup fra Odense på besøg. Tarup-Paarup havde i weekenden besøg af Brabrand og blev slået med 1 – 0. Forhåbentligt bliver det mere fodboldvenligt vejr på lørdag – så kig selv med.

Af Holger Ringgaard

 

Share