Hjemmekamp med gratis adgang

Hjemmekamp med gratis adgang

aug. 17, 2023


FC Sydvest 05 Tønder viste gode takter efter sommerpausen. Det kan godt være at første kamp i efterårssæsonen, ikke gav de point, vi naturligvis gerne ville have, men det var stadig et velspillende hold, der blot skal have fundet hinanden.

 

Det håber vi på at de har på lørdag når de tager i mod Aarhus 1900. Klubben tog i foråret en 3. plads i Herrer Jyllandsserien 1 – Pulje 1. En pulje der ikke var nær så tæt som den vi selv kommer fra. Formen for Aarhus 1900 bliver spændende at se, for de har endnu ikke spillet en kamp i efterårssæsonen.

 

Generelt står FCS overfor en sæson med længere afstand til udebanekampene. Tre hold fra Århusområdet ud af 7 modstandere samt Herning Fremad, giver nogle kilometer. Hvor de tre nærmeste modstandere er hhv. fra Esbjerg (Sædding/Guldager IF), Kolding (Kolding B) og Vejle (Bredballe IF). Vi skal bare huske at de hold har lige så langt ned til os, som vi har til dem.

 

Der er gratis adgang til denne kamp, så der er ingen undskyldning for ikke at komme på Bankparken og se FC Sydvest 05 spille hjemmekamp.

Vi ses

Share