Hjertet banker for det lokale

Hjertet banker for det lokale

okt. 28, 2020


DTL A/S er en virksomhed med domicil i Padborg, der handler med levende grise og grise-genetik rundt i hele verden. Det er en virksomhed med 30 år på bagen, men i de sidste 18 år er det Thorsten Kammer Simonsen, der har siddet ved roret i den store virksomhed.

Som sådan har vi ikke det store forretningsmæssige udbytte af vores diamant partneraftale, men med min opvækst i foreningslivet i Ballum og bopæl i Tønder brænder jeg for det lokale foreningsliv, og selvfølgelig derfor også for FC Sydvest, der optager en del af hans fritid, da han er fodboldfællesskabets formand.

Her kan glæde over,  at det er lykkedes at få skabt et stærkt koncept, som med BankParken som den ydre ramme har givet FC Sydvest mulighed for at blive godt organiseret med mange frivillige ildsjæle omkring opgaverne og en engageret og kompetent spillertrup.

Thorsten Kammer Simonsens firma har tegnet en treårig aftale med FC Sydvest, og han vil bruge DTL´s sponsorat til at invitere forretningsforbindelser og kunder til fodboldoplevelser i BankParken.

Det er faktisk en mulighed som flere af vore partnere bør benytte sig af, for det giver et andet indhold til en god kunderelation slutter Thorsten Kammer Simonsen

Share