Hvordan er turneringsformen nu for FC Sydvest 05 Tønder ?

Hvordan er turneringsformen nu for FC Sydvest 05 Tønder ?

mar. 10, 2020


Det er blevet kutyme, og nogen synes nok at det er underligt, at man ofte justerer turneringsformen for Superliga, 1. division 2. division.

Og 2020 er ingen undtagelse.

Hvis vi tager udgangspunkt i FC Sydvest 05 Tønder, som holdfællesskabet rettelig hedder, er det sådan at turneringen brydes op midt i forårssæsonen.

FC Sydvest mangler nu at spille 5 kampe mod de nuværende modstandere, og skulle det ende sådan, at FC Sydvest lander blandt de sidste 6 hold bliver de parret med de tilsvarende 6 hold fra pulje 1, som primært er sjællændere, og så kæmper de indbyrdes om at redde livet i 2. division og undgå at fortsætte i Danmarksserien. Og 5 hold rykker ned, barske vilkår

Lige nu ligger FC Sydvest med 18 points og er derved tredjesidst i puljen. Man skal altså oppe sig i de resterende 5 kampe, hvis man vil ende blandt de 6 bedste. Muligheden er der, men så skal der også vindes kampe mod VSK Århus, som vi  møder på lørdag og sidenhen Næsby, som ligger side om side med os.

Foråret er lysegrønt, og det er håbet også for FC Sydvest, der bare skal klø på. Jo flere points jo bedre , og det gælder osse hvis det ender med nedrykningsspil, hvor pointsene tages med

 

Af Finn Hedegaard

Share