I morgen lørdag skal FC Sydvest 05 Tønder på besøge hos Horsens FS

I morgen lørdag skal FC Sydvest 05 Tønder på besøge hos Horsens FS

sep. 23, 2022


Efter en fodboldfri weekend skal FC Sydvest 05 tønder indlede 2. runde af årets turnering, og første modstander ud af de næste 7 opgør er Horsens FS, som spiller deres kampe på kunstgræs, hvad der ikke længere er usædvanligt, når man tænker på det danske klima.

FC Sydvest slog Horsens med 2-0 i den første kamp, men det betyder ikke, at man står overfor en svag modstander. Tværtimod

“Horsens fik en lidt langsom start, men er kommet godt med, så det bliver langtfra nemt at hente points hjem fra dem på lørdag”, siger Kasper Sørensen, der ser en modstander med den samme styrke i småspillet som FCS.

“Men jeg har tillid til, at vi kan fastholde vores status som ubesejret efter lørdagens opgør. Vi har stort set alle spillere fit for fight”, siger træneren, der også har sine støvler med, hvis holdet skulle komme nød.

Rent turneringsmæssigt er det sådan, at de 4 bedste ud af de 8 ryger videre i en vinder-pulje i foråret, og der skulle FCS gerne være med, hvad den nuværende stilling også giver forhåbninger om

“Hvis man inden turneringsstart havde spået, at vi ville have opnået 13 points, ville jeg have opfattet det som optimalt”, siger cheftræneren, der har stor tillid til sin trup og håber på 16 points efter weekendens opgør.

Af Finn Hedegaard

 

 

Share