I sæsonåbningen møder vi i BankParken B1913

I sæsonåbningen møder vi i BankParken B1913

aug. 5, 2021


I morgen fredag d. 6. august kl. 18 skydes den nye sæson i gang mod traditionsklubben B 1913 fra Odense, som besøger BankParken for første gang.

Der er sket en del udskiftning i FC Sydvest truppen fra sidste sæson, men nye spændende navne har valgt at indgå aftaler med FC Sydvest, og de har kvalitet og vilje. Det bliver derfor spændende at følge dem i den kommende sæson under Jes Bekkes ledelse.

Den nye trup er ikke 100% på plads endnu, men der arbejdes hårdt på, at få lukket de sidste aftaler, for at imødekomme målsætningen om at komme tilbage i 2. division. Af de mere rutinerede spillere er målmand Kasper Tiedemann, forsvarsgeneral Christian Degn og midtbanedynamoen Morten Beck med glæde stadig i truppen. Morten Beck er ved at være kampklar endnu ovenpå et års skadespause.

Så det bliver spændende at se, hvad FC Sydvest kan stille op mod en modstander, der ikke har oplevet samme udskiftning, så derfor er det vanskeligt på nuværende tidspunkt at vurdere FC Sydvests styrke frem mod den kommende sæson.

I øvrigt møder FC Sydvest i denne sæson ikke færre end 5 hold fra Odense, SfbOure samt 3 jyske hold: Aarhus Fremad 2, Hedensted og Varde.

Udenfor banen glæder vi os over den store opbakning til FC Sydvest 05 Tønder. Vi håber derfor at mange vil møde op til sæsonpræmieren fredag aften for at støtte holdet og ikke mindst de nye spillere i truppen.

Der serveres altid en god stadionplatte og forfriskninger.

Af Finn Hedegaard
Akrivfoto af Flemming Andersen

 

 

Share