Intens duel i intern træningskamp

Intens duel i intern træningskamp

jan. 22, 2022


 

Der var lagt op til intern træningskamp i dagens fight mellem to blandede hold for spillerne i DS- og Serie 1 trupperne.

Kampen blev spillet på kunstgræsbanen i Løgumkloster, og endte med en 2-0 sejr til “blåt hold”, begge mål scoret af den lokale nytilkomne, Christian Jørgensen, fra Skærbæk. Undervejs blev der byttet lidt rundt på forskellige positioner, og hvor alle som minimum fik en halvleg hver.

Ifølge cheftræner, Kasper Sørensen, var der god fight og energi over hele linjen, hvor alle spillere havde mulighed for at vise, hvad de kan bidrage med, både individuelt såvel som taktisk.
“Træningskampen gav mig rigtig mange svar. Jeg kan allerede nu tegne et billede af, hvad vi skal blive bedre til og arbejde på, samt videreudvikle de styrker som også er tilstede, og som vi fik prøver på i dagens kamp. Det var en særdeles god test, hvor vi også fik set nogle nye ansigter, og hvor vi kunne eksperimentere med spillerne på nogle uvante positioner.
Jeg ser frem til den kommende tid og de næste par træningskampe”, fortalte en optimistisk cheftræner.

Indtil videre har der været trænet i en stor flok, hvorfor Kasper Sørensen endvidere kunne fortælle, at der fra på mandag selekteres i trupperne, således at DS truppen træner for sig selv, det samme gør Serie 1.

Næste træningskamp er på Okson Park i Odense, hvor FC Sydvest gæster Danmarksserie kollegaerne fra OKS. Kampen bliver spillet på lørdag d. 29. Januar kl. 13:00.

Share