Intens fodboldweekend for FC Sydvest

Intens fodboldweekend for FC Sydvest

aug. 16, 2020


2 kampe på 2 dage i sommerheden sætter sit præg

FC Sydvest 05 Tønder bestræber sig på at være helt fit, når turneringen sættes i gang d. 29. august, hvor holdet møder Dalum ude.

I den netop overståede weekenden har holdet været i kamp både fredag aften og lørdag middag, så det var en træt trup, der kunne hvile de udkørte ben i resten af weekenden.

Fredag gjaldt det Genforeningskampen mod SC Weiche Flensburg 08 på Sønderborg Stadion, hvor træner, Jes Bekke var meget tilfreds med det han så – og resultatet 1-1.

“Vi havde flere af de rutinerede spillere ud med småskavanker, og resten af truppen gjorde det fint; var godt organiseret og knoklede på som en enhed, og det var rart at se, hvilket jeg også roste truppen for”. Målscorer var Fiton til 1-0.

I øvrigt er keeper Kasper Tiedemann vendt tilbage, og han spillede en flot 1. halvleg, hvor han brillerede med flotte parder og et reddet straffespark. Unge Kenneth Lauridsen stod i 2. halvleg, mens Mads V. Petersen fik Middelfart-kampen. Desuden var Emil Ankersen på ” gæstevisit”, så måske…..

Lørdag kl. 12 var truppen så i kamp i Middelfart, som opfattes som en af ambitiøse bejlere til en toplacering og avancement, og selvom det var hedt på Middelfarts smukke skovstadion,  klarede FC Sydvest 05 Tønder sig fint, selvom det endte med et nederlag på 2-3, efter at holdet havde været foran med både 1-0 og 2-1 efter scoringer af nytilkomne Martin Egelund og Christian Degn på hovedstød.

Så Jes Bekke er fortrøstningsfuld og tilfreds med det han så

“Vi skal bare lige have ” kernetropperne” skadesfri og gerne have truppen suppleret, inden det går løs for alvor”.

Næste træningskamp er mod Vejle Boldklub, der nok stiller med et blandet hold, mener træner Jes Bekke.

Tak for billeder til: www. Facebook.com/pebbesbilleder

 

Af Finn Hedegaard

Share