Jeppe Schultz udlejes til FC Sydvest

Jeppe Schultz udlejes til FC Sydvest

jan. 17, 2019


EfB sender Jeppe Schultz på leje i 2. divisionsklubben FC Sydvest frem til sommer. Her skal det 20-årige forsvarstalent bygge videre på en god periode og forøge kampformen.

Jeppe Schultz er tilbage i EfB efter endt lejeophold hos Kolding IF, hvor forsvarsspilleren har haft en god periode træningsmæssigt efter et længere skadesforløb. Nu sender EfB defensivspilleren på et nyt ophold i 2. divisionen frem til sommer.

FC Sydvest tilknytter nemlig talentet på en lejeaftale, hvor han skal fortsætte med at vokse og gro erfaring på seniorniveau.

– Jeppe har altid vist et stort potentiale på ungdomssiden og vi ved, han har nogle spændende kvaliteter, men nu handler det om, at han skal tage det næste skridt og få løftet sit spil. Vi har et godt samarbejde med FC Sydvest, hvor Hans Henrik Andreasen er cheftræner, så det er en rigtig god mulighed for alle parter. Vi er selvfølgelig alle interesserede i, at Jeppe får spillet mange kampe henover foråret, fortæller ungdomselitechef, Niels Erik Søndergård.

Jeppe Schultz håber ligeledes, at han kan fortsætte den gode periode, få en masse minutter i benene og stå skarpere for enden af lejeopholdet.

– Det er altid spændende at prøve noget nyt og møde nye mennesker, så det ser jeg selvfølgelig frem til. Nu har jeg haft seks gode måneder uden skader og trænet godt, men jeg mangler at bygge på i forhold til kampformen, siger Schultz.

FC Sydvest ser også frem til at få endnu en EfB spiller i truppen.

-Først og fremmest er vi er rigtig glade for det gode samarbejde vi har med Efb. Vi ved lidt om hvad vi går ind til da Oliver Nielsen har været lejet hos netop Efb siden sommerferien og dette med stor succes. Vi ser meget frem til at Jeppe kommer i gang hos os da vi ved han er en rigtig dygtig spiller, udtaler Jørgen Kristensen, FC Sydvest

Næsbjerg-knægten er på kontrakt i EfB frem til sommeren 2020.

På billedet ses EfB’s ungdomselitechef, Niels Erik Søndergård, Jeppe Schultz og Jørgen Kristensen, der er en del af FC Sydvests sportslige udvalg.

 

Af Flemming Jordt

 

Share