Jonas G. Hansen og Fiton Durguti tager en sæson mere hos FC Sydvest

Jonas G. Hansen og Fiton Durguti tager en sæson mere hos FC Sydvest

jul. 13, 2019


Jonas G. Hansen og Fiton Durguti har forlænget deres aftaler med FC Sydvest for det kommende år. Igen er det vitalt for FCS at de to spillere bliver.

Jonas G. Hansen har været fast mand på midtbanen og har været vigtig for FCS med sin fighterindsats og gode sparketeknik. Det er derfor vigtigt for klubben at han har valgt at blive. Udover at arbejde stenhårdt på midtbanen har Jonas også været helt fremme og scoret 2 gange i den forgangne sæson.

Desuden har Fiton Durguti også valgt at tage en sæson mere for FC Sydvest. Fiton er angriber og har vist at han kan arbejde hårdt for at skabe chancer for sig selv og sine holdkammerater. Han har i den forgangne halve sæson (Fiton kom FCS midt i sidste sæson) scoret 2 mål og det ene af dem var i Slagelse hvor FCS endeligt reddede livet i 2. division.

Dermed er rigtig mange aftaler på plads, men der arbejdes som altid hårdt i pausen mellem sæsoner på at man kan få det stærkest mulige hold. Og hos FC Sydvest ser man mere og mere fortrøstningsfuldt på den kommende sæson.

Share