(AFLYST)Kan FC Sydvest 05 Tønder leve op til den gode sæsonstart?

(AFLYST)Kan FC Sydvest 05 Tønder leve op til den gode sæsonstart?

mar. 10, 2020


AFLYST

Møder VSK Århus på lørdag i Løgumkloster

Det var med stor spænding, at FC Sydvest indledte forårssæsonen i søndagens på Gladsaxe Stadion mod rækkens 3er AB.

Umiddelbart var det ikke forventeligt, at vore gutter kunne få noget med hjem fra København, for AB er et virkelig klassemandskab, hvad de viste i den omvendte kamp i Tønder i efteråret.

Men FC Sydvest evnede at knægte hjemmeholdet, og med en sejr på 2-1 efter 2-0 ved pausen og et brag af et frisparkmål fra Davis Easter kunne de tage turen i bussen over Sjælland i højt humør, og en glad træner Jes Bække kunne konstatere at holdet havde fulgt det taktiske oplæg og det nye spilkoncept med  mere direkte og hurtigere omstilling til angreb.

På lørdag møder holdet VSK fra Århus, som inden sidste lørdags kamp lå på 6.pladsen, men et nederlag mod Jammerbugten gjorde at de rykkede ned i nedrykningsspillet, hvor FC Sydvest også befinder sig,

Når kampen spilles på kunststofbanen i Løgumkloster skyldes det, at Bankparkens græs vil tage ubodelig skade, og derfor får det lov at vente til hjemmekampen d. 4. april.

PÅ lørdag er der gratis entre i Løgumkloster, og FC Sydvest 05 Tønder kan bryste sig over at være et meget lokalt hold med hele 9 spillere fra Tønder kommune. Det er prisværdigt og giver ret til at kalde sig hele kommunens hold

 

Af Finn Hedegaard

 

 

 

.

Share