Truende nedlag blev til point efter stærkt comeback

Truende nedlag blev til point efter stærkt comeback

sep. 28, 2021


Når man efter 40 minutter i 1. halvleg er bagud med 0-3, så skal der mere end selvtillid til at tro på point. Sådan var det, da FC Sydvest 05 Tønder lørdag eftermiddag havde besøg af B 1909, som er puljens agterlanterne. Odenseanerne havde bragt sig foran med hele 3 mål, og det så meget mørkt ud for hjemmeholdet, der efter nogle nederlag i træk havde brug for points for at undgå at miste grebet om rækken.

Heldigvis nåede Emil Sand lige at give FC Sydvest lidt blod på tanden ved at reducere til 1-3 et minut før pausen, og så var der da stadig 45 minutter at gøre godt med.

Og det blev der. Allerede 8 minutter ind i 2. halvleg reducerede Mathias Maibøll Andersen for de hvidblusede, og helt fornuftigt blev det, da Morten Beck skaffede udligning efter 70 minutter.

Så var der 20 minutter mere at hente det sejrsgivende mål, men desværre skete det ikke. 3-3 efter 90 minutter. Pointtab eller gevinst? Set i bagspejlet pointgevinst.

Men FC Sydvest har stadig et stykke vej op til de øverste i rækken. Men der er stadig 6 kampe at spille i dette efterår, og det sidste i 1. runde bliver på udebane på fredag mod Marienlyst, som er en stærk modstander, men ikke uovervindelig.

Af Finn Hedegaard

Foto Flemming Andersen

 

 

Share