Kom til gratis fodbold på lørdag

Kom til gratis fodbold på lørdag

jun. 8, 2023


Med sidste weekends nederlag, har FC Sydvest 05 Tønder gjort det svært for sig selv, at havne i top 2, som giver muligheden for oprykning. Vi ligger dermed på 5.pladsen, en plads vi absolut skal kæmpe for, som minimum at bevare. Resultater i andre kampe betyder at der er tre point op til nummer 2, men der er dog en del resultater der skal flaske sig for FCS, for at dette skal lykkes. Ikke mindst SKAL FCS vinde de to sidste kampe.

På lørdag klokken 12.30 hedder det topholdet Herning, som vi spillede en ganske udmærket kamp imod, i det første opgør, hvor vi kunne have lukket kampen før pausen. Herning er et rigtigt stærkt kontrahold og de udnyttede koldt at vi ikke kunne få bolden over stregen og vandt kampen 1-0. På lørdag skal vi se om vi kan få bolden i mål, mod topholdet der senest tabte 0-2 til Kolding.

Efter kampen byder Bankparken på hele to koncerter i familiehaven bag endetribunen. The Works og Danmarks Mindste Kvartet byder op til musik fra 50′ og 60’erne. Du kan bestille billet til ‘Musik & Bold’ på vedlagte link og denne billet giver gratis adgang til fodboldkampen. Brug rabatkoden ‘GRATIS’ og det hele koster ikke en krone.

Musik & Bold på BankParken – 10. juni 2023

 

Share