Lagt op til endnu et drama i BankParken på lørdag

sep. 4, 2020

Nu har både FC Sydvest 05 Tønder og BK Frem spillet første runde i såvel til turneringen som i pokalen.

Med hensyn til det første slap FREM bedst af sted, idet holdet i Valby Idrætspark spillede 2-2 mod en af favoritterne Aarhus Fremad, der formåede at få udlignet hjemmeholdets 2-0 føring i de aller sidste minutter. Øv for dem.

Øv også for FC Sydvest, der oplevede at Dalum scorede kampens eneste mål 3 minutter før tid, og det betød et nul på resultatlisten og en trist hjemtur fra Odense.

Omvendt strålede FC Sydvest tirsdag aften i pokalen mod FC Fredericia fra 1. division ved at vinde 2-0 efter en kraftindsats mod et langt bedre, men langsomt spillende og lidet målsøgende hold. Et flot langskudsmål af David Easter i 1. halvleg og et kontramål af Martin Egelund gjorde aftenen perfekt.

Det kunne det også være blevet for Frem, hvis de ikke havde lavet 2 straffespark mod Brønshøj i slutminutterne og igen måtte se deres sejr blive frataget til allersidst.

Nu skal Frem til Jylland, og oven i købet til Sønderjylland, hvor FC Sydvest står klar i BankParken kl. 13.

Det bliver igen et drama mod en modstander, der som en af Danmarks ældste klubber har en stærk historik som arbejderklub fra Valby, og de medbringer formentlig en stor skare fans, der altid følger holdet og gør kampene til en fest, uanset resultatet.

FC Sydvest må helst ikke sakke bagud allerede nu, så point er nødvendige, og kan holdet finde samme gejst frem som i tirsdags, skal der meget til at slå holdet, der har både bredde og kvalitet.

’Selvom det er coronatid er der stadig gode muligheder for at komme til fodbold i BankParken. En bred opbakning giver det rette skub til hjemmeholdet, der ikke har noget imod at Frem tager over grænsen efter bom og bajer, bare de lader pointsene blive i Tønder.