Lille fejl kostede point i Bredballe

Lille fejl kostede point i Bredballe

okt. 8, 2023


Nogle nederlag er svære at acceptere, især når man synes at man har fortjent bedre, og FC Sydvest 05 Tønder havde bestemt fortjent bedre, lørdag eftermiddag i Bredballe. Det var to hold der stod godt rent defensivt og egentligt helst ville have modstanderen på bolden. Bredballe havde bolden en anelse mere end FC Sydvest i en chancefattig kamp.

Tættest på, i første halvleg var FC Sydvest med en afslutning på stolpen, mens Bredballe fik bolden i mål efter pausen, hvor der dog blev vinket offside. Målet skyldtes nogle dårlige beslutninger og svage afleveringer. Det kom der styr på og igen ville begge hold helst at modstanderen havde bolden og det gav da også FCS nogle omstillinger, som vi ikke fik nok ud af.

Udslagsgivende for kampens resultat blev et hjørnespark, hvor Emil Schmidt kommer lidt skævt ud, ligesom han heller ikke får hjælp af sine holdkammerater og så kommer Bredballe foran 1-0. Mikkel Neesen blev smidt frem i håb om at han kunne få fat i nogle andenbolde. Satsningen virkede ikke og Bredballe var tættere på 2-0 end vi var på en udligning.

Samtlige mand kæmpede og fightede det bedste de havde lært og der kan der overhovedet ikke sættes en finger. Gameplanen blev overholdt og særligt defensivt stod vi som hold rigtig godt. Vi var dog for svage når vi havde bolden og stressede lidt for meget til tider. Og så fik vi ikke udnyttet deres bagrum, hvor der var meget plads. Den sidste skarphed manglede på den sidste tredjedel af banen.

Vi kan heldigvis selv afgøre om vi som minimum skal ende tredjesidst (playoff pladsen), og så må vi tage en kamp af gangen, hvor det næste gang skal gå ud over Vatanspor på vores hjemmebane. Om det bliver i BankParken eller på kunststofbanen, kommer vejrforholdene til at bestemme. Den kamp spilles lørdag den 14-10-23 klokken 13.00

Share