Morten Beck underskriver med FC Sydvest

Morten Beck underskriver med FC Sydvest

jul. 19, 2019


Morten Beck underskriver med FC Sydvest

Det er med stor glæde og stolthed at FC Sydvest kan fortælle nyheden om at Morten Beck har underskrevet med klubben. Morten Beck der oprindeligt kommer fra Skærbæk, har valgt at spille den kommende sæson for FC Sydvest.

Morten Beck, der er 24 år, har allerede en imponerende fodboldkarriere bag sig. Han spillede i den lokale Skærbæk Boldklub, hvor han blev opdaget af U17 træneren Rene Hakala, daværende træner for Haderslev BK. Morten skiftede til denne klub, mens han stadig var U15 spiller, hvor han fik en ungdomskontrakt og i starten af 2014 fik han den ændret til en fuldtidskontrakt.

Morten Beck fik sin superliga debut 18/8 2013 i en kamp mellem Sønderjyske og Viborg. Herefter blev det til 44 kampe i Superligaen.

Ydermere har Morten også haft nogle kampe på U21 landsholdet. Morten fik debut i en kamp mod Liverpools U21 hold. Her spillede Morten højre back.

Da Jacob Michelsen tiltrådte som træner i Sønderjyske gled Morten Beck ud af planerne hos Sønderjyske og han blev udlejet til Horsens i efteråret 2015, der på daværende tidspunkt lå i 1. division. Da hans kontrakt med Sønderjyske udløb med udgangen af 2015 skiftede han til islandske KR Reykjavik. Her har han spillet med stor succes. Han blev kåret som årets spiller i klubben og kom på årets hold i ligaen.

Det bliver en kæmpe gevinst for FC Sydvest at få en så stærk spiller til klubben. Troen på en stærk sæson bliver endnu større med Morten Beck på holdet.

Share