Nederlag på Bank Parken

Nederlag på Bank Parken

sep. 8, 2018


FC Sydvest 05 – Dalum 1 – 3 (1 – 1)

Der var ikke så mange tilskuere til turneringskampen mellem FC Sydvest 05 og Dalum som der var i onsdags da FC Sydvest havde besøg af Superligaklubben AGF i pokalturneringen. 160 fandt vej til stadion og efter kampen var der flere, der mente at kunne se spillerene fra FC Sydvest var en smule ”brugte” efter den massive indsats i 0 – 2 pokalkampen mod AGF.
Om det er en undskyldning der holder, må stå hen i det uvisse.

Cheftræner Hans Henrik Andreasen startede med Kasper Tiedemann i målet, Christian Degn, Marten van Ittersum, Mads Blom og Oliver Nielsen i forsvaret, midtbanen med Jesper Riis, Jeppe Hansen, Jonas Hansen og Lasse Clausen mens Marco Hansen og Anders Thomsen var frontløbere.
Allerede efter kun 4 minutters spil var den første scoring. Det var FC Sydvest med Lasse Clausen, der fandt vej til nettet – 1 – 0.
Føringen holdt i 20 minutter, så blev der udlignet – og der blev ikke scoret mere i første halvleg.

Efter pausen fik gæsterne et lidt diskutabelt straffespark efter 5 minutter. Det blev omsat i mål uden chance for Kasper Tiedemann. Minuttet senere havde Jeppe Hansen en flot afslutning, der lige sneg sig forbi målrammen.
Efter 55 minutter pådrog Jonas Hansen sig et lidt kluntet gult kort – og det havde konsekvens. Han blev skiftet ud med Anders Vest Hansen.
Lidt senere blev også Oliver Nielsen og Lasse Clausen skiftet ud med Mathias Marquardsen og Silas Songani.
Efter 68 minutter var det Dalum, der måtte se et gult kort – og med 6 minutter tilbage kunne Dalum afgøre kampen til deres fordel ved at score til 1 – 3. Øv.
I ottende runde af turneringen skal FC Sydvest 05 en tur til Århus for at dyste med Århus Fremad, der har 6. pladsen i puljen.

Af Holger Ringgaard

Share