Netværket kan blive meget stærkere

Netværket kan blive meget stærkere

jan. 22, 2019


CB Auto i Ribe vil meget gerne gøre sit til, at partner netværket omkring fodboldklubben FC Sydvest 05 Tønder bliver stærkere. Virksomheden har et rigtig godt spekter af gode bilmodeller, både til privatkunden men bestemt også til erhvervskunderne.

– Vi vil ikke ”bare” sælge en bil – vi vil meget hellere hjælpe erhvervskunden til at få det optimale ud af sit bilkøb både her og nu – og på sigt, forklarer erhvervskonsulent Allan Fogh. Det stærke erhvervsteam vil øge den markante position CB Auto allerede har i lokalområdet. Derfor er Elitepartnerskabet med FC Sydvest 05 Tønder en oplagt mulighed for at få endnu flere øjne til at se mulighederne hos leverandøren af stærke erhvervsløsninger – til erhvervslivet, der har brug for stærk og pålidelig samarbejdspartner i hverdagen. Det kan være svært at vurdere ens eget behov, og hvordan man udnytter sin bilpark bedst muligt; det er CB Auto eksperter i, og giver meget gerne konkrete løsningsmuligheder til virksomhederne.

Hos CB Auto, kan du som kunde forvente.

Seriøs og Professionel rådgivning, her kan du som kunde få alt den sparring og rådgivning omkring biler du har behov for.

Et bredt spekter af biler, det sikre dig at du får den bil der passer til dit behov.

Et stærkt værkstedsteam der sikre din bil altid er klar til hverdagens gøremål.

Stort lager af nye og brugte biler der sikre dig hurtig levering.

Kristina Ager og Allan Fogh er altid klar til at give råd og vejledning om din nye bil.

Share