Ny tur til Kolding fredag aften

Ny tur til Kolding fredag aften

aug. 17, 2022


Hvis man kigger lidt på den nuværende stilling i Jyllandsserien med FC Sydvest 05 Tønder -øjne, er der grund til at glædes.

Selvfølgelig er det mere forfængelighed end noget andet, for turneringen er ung, og holdene er tilsyneladende meget jævnbyrdige. Kun en kamp, og det er FC Sydvests seneste hjemmekamp mod Horsens, har givet sejr på mere end 1 mål.

Så der er ingen grund til at undervurdere Kolding Boldklub, som er lillebror i Kolding, selvom holdet stadig har et 0 på kontoen efter de første to opgør.

Omvendt synes det som om, Kasper Sørensen har fået sat fint skik på sin trup, som  virker velorganiseret i de bagerste rækker, og med et par giftige og hurtige folk fremme, som kan omsætte midtbaneafleveringer til noget fornuftigt kan sæsonen udvikle sig gunstigt. Blot skal der lidt mere omtanke i 3 mod 2 situationer, som ofte opstår, hvis modstanderen er nødt til at satse i slutfasen

Lad os krydse tommelfinger for en god præstation fredag aften fra kl. 19 på Mosevejens Stadion, med efterfølgende sejrsstemning i omklædningsrummet

 

Af Finn Hedegaard

 

Share