Nyhedsartikel FC Sydvest 05 Tønder

Nyhedsartikel FC Sydvest 05 Tønder

nov. 22, 2023


Nyhedsartikel FC Sydvest 05 Tønder.

 

FC Sydvest 05 Tønder har indgået en aftale med Nicolai Bach Iversen

Nicolai er 29 år og kommer fra Broager. Til daglig arbejder han ved et børneunivers ved Sønderborg kommune. Nicolai er indbegrebet af den succes Broager UI har haft den sidste årrække. Han har de fleste sæsoner været klubbens topscorer. Ud over topscorer titlen så har han også været anfører i klubben. Sidste sæson var han desværre så uheldig at brække hånden i 1. turneringskamp, hvilket holdt ham ude hele sæsonen.

Nicolai Bach Iversen Udtaler: Jeg har over det sidste år jævnligt snakket med Carsten om et muligt skifte til klubben. De planer der ligger for klubben, har overbevist mig om at FC Sydvest 05 Tønder er det helt rigtige for mig. Der er et spændende og ambitiøs projekt under opsejling, det vil jeg gerne være en del af. Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og trænerstaben samt spille på det flotte stadion, Bank Parken . Jeg er fuldt ud overbevist om, at vi med hårdt arbejde og fællesskab kan få succes på banen.

Sportschef Carsten Jørgensen udtaler: Nicolai er en offensiv teknisk stærk spiller med en rigtig fin fart. Han har hans helt store kvalitet i afslutningsspillet, hvor han ikke skal bruge meget tid eller plads for at afslutte. Hans afslutningsevner er rigtig fine, hvilket gør ham til en naturlig målscorer. Ud over disse åbenlyse færdigheder så besidder han en stærk vindermentalitet der ofte vises med en arbejdsom indsats. Ud over hans færdigheder med og uden bold, så er Nicolai en person der stiller krav til sig selv, og herefter til sine holdkammerater.

Det skal bestemt ingen hemmelighed være, at vi har forsøgt at få Nicolai til klubben tidligere, derfor er det selvsagt positivt at det er lykkedes at lave en aftale med ham. Jeg har store forventninger til at Nicolai kan bidrage til træningsmiljøet på og uden for banen, samt få åbnet for målkontoen til gavn for klubben. Nicolai har lavet en aftale gældende til 01/07 2024

FC Sydvest 05 Tønder har indgået en aftale med Ali Bajoumi

Ali er 23 år og kommer til klubben fra Kolding IF, hvor han har spillet på klubbens JS2 hold. Til daglig er Ali bosiddende i Sønderborg og arbejder som pædagogmedhjælper. Ali er en venstrebenet offensiv tænkende bak eller kantspiller med fart i støvlerne.

Ali Bajoumi udtaler: Jeg har udelukkende hørt godt om klubben, derfor var det egentlig nemt at takke ja til denne udfordring. Jeg valgte at skifte til FC Sydvest 05 Tønder fordi jeg har ambitioner. Jeg vil gerne udvikle mig som spiller og se hvor langt jeg kan komme. Jeg vil bidrage med hårdt arbejde og en 100 % indsats, så vi kan vinde nogle fodboldkampe og rykke op. Det er det jeg kommer til klubben for. Jeg glæder mig naturligvis til at hilse på de øvrige spillere og trænerstaben i klubben.

Sportschef Carsten Jørgensen udtaler: Ali er en venstrebenet spiller med en utrolig fart, Jeg har ikke set mange med samme fart som ham. Hans fart og offensive tankegang gør ham til en farlig bak eller kantspiller. Hvor han med hans hurtighed og løbevillighed dækker et stort område. Jeg forventer Ali bidrager med hans gåpåmod og ærgerrighed på banen. Vi har i et stykke tid været på udkig efter en venstrebenet bak/ kantspiller med fart. Det er vi overbevist om at vi har fundet i Ali. Ali har lavet en aftale gældende til 01/07 2024.

FC Sydvest 05 Tønder har indgået en aftale med Hassan Bajoumi

Hassan er 28 år og kommer til klubben fra Broager UI, hvor han har spillet på klubbens JS2 hold. Til daglig er Hassan bosiddende i Sønderborg. Hassan Arbejder på en specialskole på fuld tid, samtidig med han er klubansvarlig for en ungdomsskole på deltid. Hansen er angriber og lavede i efteråret 9 mål for Broager i JS 2

Hassan Bajoumi udtaler: Jeg har valgt at takke ja til denne spændende nye udfordring. Som person kan jeg godt li´ udfordringer. Jeg har før spillet Danmarkserie fodbold og det vil jeg gerne igen. Derfor passer mine ambitioner perfekt ind i klubbens tanker om fremtiden. Jeg er i mine samtaler med Carsten blevet overbevist om at FC sydvest kommer tilbage JS 1 til efteråret. Jeg kommer med positiv energi, og lysten til at gøre en forskel for holdet og klubben. Det samme forventer jeg af de øvrige spillere i truppen. Jeg glæder mig til at spille på Bank Parken, samt møde de øvrige personer i klubben.

Sportschef Carsten Jørgensen udtaler: Hassan er en afslutningsivrig angriber der ved hvor målet står. Han har en veludviklet målnæse, der gør han ofte står de rigtige steder i feltet. Foruden hans gode placeringsevne så har han en glimrende fysik, både i duel spillet, men også i form af fart med og uden bold. Han er en karakter fast spiller, der kan trække et hold i den rigtige retning hvis det er påkrævet. Jeg har forventninger om at han bidrager til træningsmiljøet på og uden for banen, samt at han fortsætter med at score mål. Hassan har lavet en aftale gældende til 01/07 2024.

Vi er glade for at den øvrige trup er stort set intakt fra efteråret af. Vi vil meget gerne undgå for megen udskiftning i truppen. Det har været vigtigt at tilføre truppen nogle ældre og mere erfarende spillere. Med tilføjelsen af disse 3 spillere ser truppen fornuftig ud. Vi er stadig på udkig efter yderligere forstærkninger, men har samtidig stor tro på den nuværende trup.

Der vil komme yderligere info omkring de nye og gamle spillere når der startes op til januar.

Tag godt imod de nye spillere med et stort Like.

Share