Nyhedsartikel: FC Sydvest 05 Tønder

Nyhedsartikel: FC Sydvest 05 Tønder

aug. 9, 2023


Der er følgende udskiftninger i spillertruppen. Disse spillere stopper:

· Mathias Andersen. (Skiftet til FC Sønderborg)

· Victor Schlage. (Skiftet til lokal serie 3 klub)

· David Zongwe. (Drosler ned for fodbolden)

Det er 3 gode spillere vi desværre må sige farvel til. Både på og uden for banen har det været positive bekendtskaber for klubben og holdet. Der skal herfra lyde en tak for indsatsen og det bedste fremover.

 

Følgende spillere er kommet til klubben:

· Mikkel Neessen.

· Frederik Gydesen.

· Huseyin Øzcan.

· Noah Musaefendic.

 

Mikkel Neessen kommer til klubben fra Kolding IF, hvor han i efteråret spillede på klubbens JS1 hold. Mikkel er en ung dygtig forsvarsspiller med et fint potentiale. Mikkel er særdeles forudseende i hans forsvarsspil. Udover hans fine spilintelligens, så er han duel stærk og utrolig afklaret i spillet med og uden bold. Han har fra dag 1 bidraget med kvalitet til træning og kamp, det er vi overbeviste om kommer til at fortsætte når turneringen starter.

Frederik Gydesen kommer til klubben fra Aabk, hvor han i efteråret spillede på klubbens JS2 hold. Frederik er en ung spiller med en fin fart, både med og uden bold. Farten kombineret med en funktionel teknik, gør ham til en stærk gennembrudsspiller. Frederik har budt ind med vilje, træningsiver, og et fint teknisk niveau, hvilket vi håber også viser sig i turneringen.

Huseyin Øzcan kommer til klubben fra Kolding Boldklub, hvor han i efteråret spillede på klubbens JS2 der rykkede op i JS1. Huseyin er en finte og driblestærk spiller. Han har et rigtigt fin venstre ben, som både kan afslutte og indgår i pasningspillet. Vi håber og tror han kan overføre det han viste i weekendens kamp til turneringen, så vil han helt sikkert komme til at udfordre mange hold i turneringen.

Noah Musaefendic er efter nogle ungdomsår i SønderjyskE vendt tilbage til klubben. Noah havde også andre muligheder, men har valgt at fortsætte hans udvikling i FC Sydvest 05 Tønder. Noah er en finte og driblestærk angriber, der besidder gode afslutnings evner. Ud over hans fine afslutningsevner, så indgår han også fint i det flade hurtige pasningsspil. Hvis vi får hans spidskompetencer sat rigtigt op, og han hurtigt vænner sig til seniorfodbolden, så er vi overbevist om at han kan vise sit værd og få sit gennembrud.

Udover overnævnte spillere så har Mucad Kediye og Victor Korff budt sig fint til i opstartsperioden. Begge 2 er lokale spillere fra Tønder, der har begge har spillet ungdomsfodbold i Tønder SF.

 

Den foreløbige JS-trup ser således ud:

01 Emil Schmidt.

02 Mads Hoeg.

03 Adis Skopljak.

04 Marcus Berndsen.

06 Rasmus Hoeg.

07 Hamid Fouad.

08 Victor Korff.

09 Noah Musaefendic.

11 Alen Merusic.

12 Frederik Gydesen.

13 Mucad Kediye.

14 Marius Møller.

15 Hjalte Jørgensen.

16 Danny Janeczek.

17 Villads Møller.

18 Huseyin Øzcan

20 Kenan Vatric.

21 Mikkel Neessen.

22 Marc N. Poulsen

23 Morten Beck.

24 Viktor Rasmussen.

26 Claus Schneider.

 

Cheftræner: Kasper Sørensen.

Ass. træner: Paw Gutfeld Søgaard.

Ass. Træner: Per Møller.

Fys: Jacob Bräuner.

 

Udover vores dygtige trænerteam så er vi også aldeles glade for, at vores dygtige ”Fys” Jacob Bräuner har forlænget aftalen med klubben. Udover de faglige kompetencer, så besidder Jacob også de rette menneskelige kompetencer. Han er god til at vide hvornår den enkelte spiller skal presses, og hvornår de skal holdes lidt tilbage. Vi er derfor helt trygge ved at vores skadede spillere er i hans hænder.

Share