Offensiv spiller fra Esbjerg er klar til at spille for FC Sydvest

Offensiv spiller fra Esbjerg er klar til at spille for FC Sydvest

jul. 30, 2019


Endnu en stærk spiller har underskrevet med FC Sydvest. Deniz Korkmaz, 19-årig offensiv spiller, har underskrevet en kontrakt med FC Sydvest.

Deniz der hidtil har spillet for Esbjerg er klar til den nye udfordring. Men hvorfor lige FC Sydvest? Deniz Korkmaz fortæller: ”Jeg har hørt meget godt om FC Sydvest. Jeg kender også en del i FC Sydvest allerede, både træneren og en del af spillerene. Det lød spændende og jeg er klar til udfordringen.”

Og det er endnu en spændende spiller der melder sig klar. Denis Korkmaz startede med at spille fodbold fra han var 4 år. Som så mange andre var det familien der inspirerede ham. Både hans far og storebror spillede fodbold. Deniz startede i Spangsbjerg og da Spangsbjerg har et samarbejde med Esbjerg blev han inviteret til at spille med i storklubben som 11-årig.

Som U15 spiller var han i DBU’s søgelys og var med til nogle DBU træf. Men ellers har det været Esbjerg’s ungdomshold hvor Deniz Korkmaz har slået sine folder. Senest på U19 holdet som endte på 5. pladsen i U19 ligaen.

Som alle andre fodboldspillere har han en drøm: ”Jeg vil selvfølgelig gerne leve af at spille fodbold og derfor glæder jeg mig til at spille for FCS og vise hvad jeg kan.”

Endnu en ting der glæder Deniz Korkmaz er den modtagelse han har fået i FC Sydvest. ”Jeg er blevet taget virkelig godt imod. Jeg føler mig velkommen i klubben.”

Og som man se på billedet så er Den ene af FC Sydvest’s to sportschefer, Jørgen Kristensen også glad. Han har det store smil fremme, da klubben officielt tager imod Deniz Korkmaz.

Share