Overtidsmål sendte FC Sydvest hjem med nederlag

Overtidsmål sendte FC Sydvest hjem med nederlag

nov. 4, 2019


Vi kan ligeså godt være ærlige. Ærefulde nederlag er der ikke meget ved. Og vi må konstatere, at endnu en god kamp af FCS endte med et ærefuldt nederlag. FC Sydvest blev nemlig sendt hjem fra Ringkøbing med et 1-2 nederlag.

Det blev en kamp som var meget lige. Den var præget af vilje fra begge hold. Der blev kæmpet bravt fra begge sider. Der skal ikke pilles ved Ringkøbings sejr. De vandt på to flotte mål. Og sådan var det.

Første halvleg var meget lige med chancer til begge hold, men i det 45. minut modtog Martin Egelund fra Ringkøbing bolden lige uden for straffesparksfeltet og han skød resolut og selvom Kasper Tiedemann strakte sig alt det han kunne, var der ikke noget at stille op. Bolden sad hvor den skulle, helt oppe i hjørnet.

I anden halvleg pressede FCS på og især på høje bolde var der muligheder og det var da også et højt indlæg der banede vejen for udligningsmålet. Først bliver det høje indlæg afværget, der bliver så skudt fladt udefra og skuddet bliver rettet af og der er mål. Det er Mads Blom der bliver noteret for målet i det 67. minut.

Herefter kommer der et pres fra FC Sydvest der virkelig gerne vil vinde. Og i det pres mod slutningen af kampen får Ringkøbing en kontra som Martin Egelund scorer effektivt på. Og det var efter de 90 minutter var gået.

Nu venter så den sidste hjemmekamp i efteråret for FC Sydvest. Det er her på lørdag kl. 14.00 hvor Dalum kommer på besøg. Det er kun sejr der tæller her. Held og lykke drenge!

Share