Point stimen stoppede for FC Sydvest da de gæstede Thisted

Point stimen stoppede for FC Sydvest da de gæstede Thisted

okt. 7, 2019


Efter 4 kampe i træk hvor FC Sydvest har kunnet gå fra banen med points, var der søndag mod Thisted FC ikke noget at hente.

 

Vores spillere stod overfor et hold fuld af selvtillid efter at thyboerne havde spillet to flotte kampe, hvor de i den ene kamp spillede lige op med superliga mandskabet fra AC Horsens. Så det var en svær opgave. Og den blev lige nøjagtig så svær som forventet.

 

FC Sydvest startede ellers godt og viste sig godt frem med et par gode chancer. De fulgte godt op på det gode spil fra de forrige kampe. Dog begyndte Thisted at overtage scenen efterhånden som første halvleg skred frem. Kasper Tiedemann måtte hive et par feberredninger frem for at holde nullet. Men FC Sydvest red stormen af.

 

Anden halvleg bød på stærkt Thisted spil. Fra start af lagde sig de sig tungt på spillet og de udnyttede kynisk ethvert boldtab. Med tempofyldt fodbold må man erkende, at de var bedre på dagen og det blev ovenikøbet til et vaskeægte hattrick af Mathias Andersen. Med to scoringer i starten af halvlegen satte han et stort pres på FC Sydvest.

 

Nu kunne man godt tænke at spillerne fra FC Sydvest blev spillet ned under græstæppet. Det gjorde de bestemt ikke. De spillede hele tiden og et frispark lige udenfor feltet blev sendt på stolpen. Det var godt at se, at de ikke lod sig slå ud, men kæmpede videre. Når man kæmper for at vinde i stedet for at frygte at tabe, så tager man nogle chancer. Og derfor sluttede Thisted med at score på et kontraangreb hvor FCS var langt fremme på banen.

 

Man kan sagtens tage mange positive ting med sig, selvom man tabte. Og på lørdag, når Brabrand tropper op på Bankparken Tønder, så skal de bestemt ikke vide sig for sikre. Topholdet fra Århus møder et FC Sydvest hold, der måske nok lige har tabt, men de skaber chancer og der skal ikke meget til før det hele klikker igen.

Share