Pointdeling i underholdende affære

Pointdeling i underholdende affære

sep. 11, 2022


FC Sydvest 05 Tønder spillede lørdag eftermiddag mod EFB i Jyllandsserien, og det skulle blive en rigtig underholdende affære mellem to hold, der ville frem af banen. Der blev gennem hele kampen skabt en masse uro i de to forsvar og dermed masser af målchancer.

Efter 15 minutter spillede Kasper Sørensen en bold udad til Ludvig Møller, der kvitterede med en sikker scoring til 1-0. Efter 32 minutter var vi tæt på at øge føringen, men Villads Møllers flotte langskud tog overliggeren. Fem minutter senere vinder EFB en hovedstødsduel i vores felt, og det ender i en udligning til 1-1. Bare to minutter efter udligningen fejler EFB i eget felt,  og vi får en 3 mod 2 situation, men Villads Møller sender bolden over mål. Efter 45 minutter lykkedes det så Villads Møller at bringe FCS foran 2-1.

De første 8 minutter af 2.halvleg var FC Sydvest en mand i overtal og skabte flere chancer, der dog ikke førte til mål. Derefter var det EFB,  der lagde pres, men en storspillende Emil Schmidt tog godt fra mellem stængerne. Efter 65 minutter fik EFB straffespark og kunne udligne til 2-2. Fem minutter senere stod FCS forsvaret ikke  for godt, og en fri EFB spiller kunne gøre det til 2-3. Det holdt i fem minutter, så dukkede Villads Møller igen op og kunne score til 3-3. FCS skabte stadig chancer, men ind ville bolden ikke og så endte det hele med en pointdeling.

Af Kim Møller

Share