Så er hvedebrødsdagene forbi for FC Sydvest 05 Tønder

Så er hvedebrødsdagene forbi for FC Sydvest 05 Tønder

okt. 9, 2020


I morgen lørdag bliver det rigtig alvor, når Svendborg forenede Boldklubber/Oure kommer forbi.

Efter den meget stærke og positive eksponering af FC Sydvest 05 Tønder, hele kommunen og den flotte BankParken er det nu blevet hverdag igen. Konkret betyder det, at hvedebrød, altså blødt brød, erstattes af rugbrød, og at euforien omkring pokalsuccessen ændres og alvoren flyttes over mod ”den rigtige turnering”.

For selvom holdet præsterede fornuftigt mod overmagten fra Randers, så er faktum, at fokus i år ikke er pokalen, men den rigtige turnering i 2. division.

Alle ved jo efterhånden, at rækken er en dynamitstang, hvor 4 ud af hele tabellen skal sluge den bitre pille, som en nedrykning er.

Ingen grund til at male fanden på væggen, for et par gode resultater og gerne sejre kan på få uger ændre helvede til himmel.

Mere konkret. Der er en del hold, der er stukket af, og som vi nok aldrig når, og det må være Aarhus Fremad, Jammerbugten, VSK og måske sidenhen B93, Frem og Middelfart.

Til gengæld kommer nu den periode i turneringen, som kan være ret så udslagsgivende; SfB/Oure hjemme på i morgen lørdag, Holbæk ude og så Brabrand hjemme.

Lad os starte med de sydfynske venner fra Svendborg. De har vundet 2 kampe ud af 5, og sejre er vigtige, for de giver jo gode points. Hvis FC Sydvest 05 Tønder spiller op til sit bedste, er på hjemmebane i BankParken og tager cremen fra Randers-kampen med, så skal og bør det give 3 points.

Vort hold er jo den bedste udgave af FC Sydvest 05 Tønder ever, og det burde vise sig i morgen, hvor vi får en modstander af en anden kategori end dem, vi har mødt i pokalen og også i turneringens sidste par opgør.

Giv os nu den sejr og den selvtillid, der kan bringe os fint til Holbæk i den følgende uge, og skulle bølgen starte i morgen, er det med at rulle med på den, og den kunne jo passende fortsætte mod Brabrand.

Af Finn Hedegaard

 

 

Share